Do početka jubilarnog legendarnog Škrapinga u Tkonu na otoku Pašmanu ostalo je točno sedam tjedana, šest dana i sedamnaest sati i oko 35 minuta no daleko manje vremena ostalo je do isteka roka za prijavu za sudjelovanje na Škrapingu.

Početkom tekuće godine objavljena je Prijavnica i Raspis za najluđu utrku i avanturu ‘Škraping for 10!’ – međunarodna trekking utrka po škrapama koja će se održati 7. ožujka na otoku Pašmanu, a prijave se primaju do 27. veljače ili kraće ukoliko se ranije ispuni maksimalan broj sudionika, a limit iznosi 1.200 natjecatelja.

U sklopu utrke Škraping u ponudi je i bogati tjedni Program događanja koji će obuhvaćati različita edukativna predavanja, radionice, akcije čišćenja podmorja i okoliša otoka Pašmana, dječji ‘Škrapić’ te tradicionalan Sajam otočnih proizvoda.

Ovogodišnji Škraping je humanitarnog karaktera, te će se donirati oprema za potrebe rada Udruge za djecu sa Down sindromom Zadarske županije. Djeca sa Down sindromom imati će prilike sudjelovati i na dječjem ‘Škrapiću’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.