Na službenoj Facebook stranici Split spot festivala traje glasovanje za ‘Nagradu publike’ za najbolji video – spot koja se dodjeluje u okviru spomenutog festivala, a koja je glas publike.

Festival će se održati 29. i 30. svibnja, a glasovati se može do 27. svibnja, a između 27 video uradaka koliko ih je u konkurenciji dva su predstavnika koja u svojim redovima imaju i šibenske glazbenike.

Među dvjestotinjak prijavljenih video – spotova u finalnih 27 izabran je zagrebački bend Bang Bang koji predvodi vokalistica šibenskih korijena Lara Antić. Spot za pjesmu ‘Imam’ režirao je Ljubo Zdjelarević.

Drugi bend u konkurenciji za ‘Nagradu publike’ je Tonči Huljić & Madre Badessa za pjesmu ‘Nisam papak’ u režiji Marija Grabovca. Spomenimo da je članica pratećeg benda Madre Badessa, šibenska mandolinistica Sanja Vrančić koja je svojedobno svirala pred danskom kraljicom u Zagrebu.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.