Da za poboljšanja uvijek ima mjesta pokazali su učenici šibenske Osnovne škole Juraj Šižgorić – uhvatili su se kistova i boja i, uz malo mašte i kreativnosti, dali  sasvim novi izgled starim školskim stolicama.

stolica3

 

– Radionica je osmišljena u sklopu Erasmus+ projekta Challenge! koji na razne načine potiče djecu kreativnosti i učenju. Jedan od takvih grupnih izazova bio je poboljšanje naše škole tijekom zimskih praznika. Sudjelovalo je sedmero djece članova Erasmus+ tima, a radionica je osmišljena kao oslikavanje i restauracija starih školskih stolica – rekla je Anita Matić, učiteljica u OŠ Juraj Šižgorić.

stolica1

Tema oslikavanja stolica  bila su četiri godišnja doba pa su se bojama jeseni, zime, proljeća i ljeta vodili šibenski osnovci.

stolice

stolica4

 

-Predstoji nam još sličnih izazova tijekom Challenge! projekta, a sljedeće poboljšanje i unapređivanje naše škole će biti tematsko oslikavanje zidova na našim hodnicima- najavila je Anita.

stolica2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.