Ljubitelji malog baluna u ponedjeljak će moći osjetit dijelić ‘brazilske futsal sambe’. U Šibeniku će, naime, gostovati nogometna ekipa UCE Brazil, sastavljena od veterana, bivših profesionalnih brazilski nogometaša koji nakon završene karijere imaju misiju kroz sport promicati fair-play i kršćanske vrijednosti. Oni će odmjeriti snage protiv ekipe Pizzeria Fontana, šibenske ekipe koja se natječe u prvoj malonogometnoj ekipi firmi.

– Utakmica je namijenjena osobito djeci i mladima, kako bi ih se motiviralo da izolaciju zabave uz mobitele i računala zamijene zdravim sportskim načinom života, druženjem, izgrađivanjem karaktera i upoznavanjem istinskih kršćanskih vrijednosti – poručuju organizatori. Utakmica će imati i humanitarni karakter. Naime, sav prihod od ulaznica po simboličnoj cijeni od deset kuna, namijenjen je donaciji šibenskoj udruzi Kamenčići, u svrhu podrške rada osoba s intelektualnim teškoćama.

– Pozivamo stoga sve ljubitelje nogometa, a osobito djecu i mlade da prisustvuju i uživaju u utakmici – poručili su organizatori.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.