Studentima su u menzi na Baldekinu danas ponuđeni jedino sendviči i kolači. Zaledila je, naime, tijekom jučerašnjeg dana voda u cijevima, pa su studenti ostali bez toplih obroka. Brza hrana, kako doznajemo od ravnateljice Studentskog centra Nele Slavica, bit će im jedini obrok sve dok se led u cijevima ne otopi.

– Nažalost istina je, sinoć je zaledilo i voda nikako ne može probiti kroz cijevi. U problemu smo jer ne znamo dokad će potrajati ovo stanje. Zvali smo službe, kontaktirali vodoinstalatere, ali pomoći nema. Možemo samo moliti Boga da zatopli, govori Slavica.

Studente su, dodaje, o tome obavijestili na službenim internetskim stranicama, kao i na vratima menze.

capture

Međutim, one koji su danas došli u menzu pojesti – vijest je zatekla.

– Osobno nigdje nisam dobio obavijest o tome. Krenuli smo u menzu s ciljem da pojedemo, a koliko se sjećam, na vratima menze nije bilo nikakve obavijesti, ali ne mogu sa sigurnošću to tvrditi, kazao nam je student koji je htio ostati anoniman.

Pretpostavlja, dodaje, da su radnici došli jutros na posao i vidjeli da nema vode.

– Teta koja radi u menzi rekla nam je da su jutros vidjeli da voda ne ide. I da su sinoć slali obavijest, tko bi je vidio? Ja imam sreću što sam iz Šibenika, pa samo ponekad jedem u menzi, ali žao mi je studenata koji se jedino tamo hrane, poručuje Šibenčanin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.