Sve do 28. travnja, Venera, planet ljubavi se nalazi na najljepšem mogućem mjestu – ako ste rođeni u ovom znaku ili podznaku. Povoljan period se nastavlja sve do 5.5.

Ako vam je znak ili podznak Škorpion, Venera je upravo u vašoj kući ljubavi i zadovoljstva što je položaj koji vam donosi sreću, piše Lovesensa.

Vaša magnetska privlačnost je na vrhuncu, a vi ste posebno razigrani i zavodljivi. Odmorite se od svakodnevne rutine, ali nemojte se kriti, isplanirajte neke neuobičajene aktivnosti s posebnom osobom u vašem životu. Pokažite koliko volite zabavu i privući ćete slične ljude.

Do sutra, 21. travnja, Mars unosi dodatnu strast u vaš život ali i žustre rasprave i borbe za kontrolu i moć s partnerom. Pripazite da vaš natjecateljski duh u vezi ostane na zdravoj razini.

Do 5. svibnja naglasak je na vašim intimnim vezama, a vaša magnetska privlačnost se temelji na vašoj sposobnosti da se povezujete s drugima na dubokom i vrlo intimnom nivou.

“Sve ili ništa”, to je vaš stav i površni odnosi vam ne odgovaraju.

Duboko strastvene veze su sada na dnevnom redu, piše atma.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.