Centar Pevec povodom drugog rođendana organizira proslavu rođendana uz prigodne akcije za sve kupce.

Svakog kupca očekuje besplatna kava u caffee barovima Oscar I i II u sklopu trgovačkog centra Dalmare, a kupcima robe u iznosu većem od 2000 kuna od petka, 21. travnja, do nedjelje, 23. travnja, poklanja besplatnu dostavu na području Šibensko-kninske županije.

Pripremljene su brojne prezentacije dobavljača ( Bosch, Makita, Unichem, Homeogarden, Gardena ) kao i brojna druga iznenađenja za posjetitelje.

Izdvajamo široku ponudu bilja, vrtnih alata i strojeva, te vrtnog namještaja,a u Pevecu ćete pronaći sve potrebno za pripremu vaših apartmana za predstojeću sezonu.

Bogata ponuda artikala u preuređenom i za 1500 kvadrata većem prostoru Peveca upotpunjena je sa dvije akcije u tijeku koje možete prelistati nahttp://pevec.hr/katalog/2017-5-OPREMANJE.pdf i http://pevec.hr/katalog/2017-5.pdf

Pozivamo vas da se od petka uključite u nagradne igre na Facebook stranicama Peveca (https://www.facebook.com/trgovacki.lanac.pevec/ ) i Dalmare-a (https://www.facebook.com/dalmare.shopping.center/ ) te osvojite vrijedne nagrade!

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.