Općina Promina objavila je javni poziv za odabir izvođača radova uređenja okoliša središnjeg trga u Oklaju. Poziv za dostavu ponuda upućen je na adrese četiriju tvrtki; KOD-GRAĐENJE iz Drniša, Kameni zid iz Drniša, IGANA iz Knina i KAMEN PLANIT iz Rogoznice.

Planirana je potpuna obnova okoliša i postavljanje novog kamenog popločanja, sanacija i nadogradnja kamenog zida između prometnice i trga, te uređenje stubišta i rampi za osobe s invaliditetom. Također je planirana prva etapa radova na rasvjeti u kojoj će biti izrađena nova mreža i temelji za rasvjetne stupove.

oklaj trg3

Rok za dostavu ponuda je 17 dana od dana objave poziva na službenoj web stranici Općine Promina, zaključno 28. kolovoza 2017. godine do 12,00 sati.

Odabrani izvođač mora obaviti radove do 30. studenoga ove godine uz jamstveni rok od dvije godine i predavanje zadužnice na 50 tisuća kuna.

oklaj trg4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.