Dan nakon krvavog napada u Las Vegasu u kojem je poginulo 59 ljudi, a stotine ranjeno, u Bijeloj je kući zastavama spuštenim na pola koplja odana počast žrtvama, a brojni građani čekaju u redovima kako bi donirali krv.

Jedan od mnogobrojnih koji su jučer pokazali svoje herojsko lice je i Mike Ljubic, amerikanac hrvatskog podrijetla koji živi u San Pedru. Mike je tijekom jučerašnjeg napada upucan u leđa, štiteći tijelom svoju ženu, zbog čega je kasnije podvrgnut dvjema operacijama i trenutno se nalazi u induciranoj komi.

Policija je rekla Stephen Paddock ranije nije počinio kaznena djela te da ne zna zašto je izvršio napao na posjetitelje koncerta. Policija je također rekla da vjeruje da je djelovao samostalno.

Dužnosnici FBI-ja i CIA-e su rekli da nema dokaza o povezanosti napadača s nekom militantnom organizacijom i odbacili preuzimanje odgovornosti Islamske države za napad.

– Ne znamo kakva su bila njegova uvjerenja. Ne mogu ući u um psihopata – rekao je Lombardo.

Izvor: Vijesti.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.