Vodičani su još jednom pokazali da imaju toplo ljudsko srce te su tako u  45. sabirnoj akciji ‘Solidarnost na djelu’  Hrvatskog Crvenog križa prikupljena značajna financijska i materijalna sredstva namijenjena najsiromašnijim građanima.

Prikupljena materijalna i financijska sredstva utrošiti će se u svrhu osiguravanja odjeće, obuće, školskih udžbenika, ortopedskih pomagala za najugroženije skupine građana.

IMG_1224.JPG

Godina dana rada Gradskog društva Crvenog križa Vodice

– Ima dosta potrebitih ljudi koji dođu u Crveni križ Vodice zatražiti pomoć u hrani ili potrepštinama, organizirali smo posudionicu ortopedskih pomagala, akciju prikupljanja školskog pribora, razne edukacijske radionice, tako da se u kratko vrijeme pokazalo da je jako bitno imati Gradsko društvo Crvenog križa koje se skrbi o svojim građanima – rekao  je za infovodice Luka Lipić, predsjednik GDCK Vodice

Za sve koji nisu bili u mogućnosti odazvati se ovoj akciji, svoje donacije mogu donijeti u prostorije GDCK Vodice na Obali Juričev Ive Cota 10, stara općina, 2 kat.

Na kraju spomenimo i volontere koji su zaslužni da se ova akcija uspješno održala, a to su Andrea Huljev, Alina Roca, Ana Zafron, Antonio Vučak, Luka Lipić, Sanja Radin Mačukat.

– Zahvaljujemo i komunalnoj tvrtki Leć koja nam je osigurala prijevoz, ali i našem klubu DDK Vodice koji nam privremeno ustupili prostor – poručili su iz CK Vodice

Foto: Infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.