Valentinovo je iza ugla, a kako ljubav ide kroz želudac,  ŠIBaj TV! vas je u suradnji s Palace agencijom za nekretnine odlučio razveseliti posebnim iznenađenjem – darujemo vam kuhinju po mjeri i vašim željama vrijednu do sedam tisuća kuna!

Kažu da nije važno reći ‘volim te’ već to i pokazati, a upravo je to vaš zadatak. Budite kreativni i fotografijom s partnerom ili partnericom i jednom kratkom rečenicom pokažite koliko se volite.

Dokaži ljubav fotografijom: ŠIBaj Tv i Palace agencija daruju vam kuhinju iz snova from Šibenski portal on Vimeo.

Budite kreativni i ovjekovječite fotografijom trenutak u kojem zajedno sjeckate kapulu u vašoj staroj kuhinji, pišete transparent pun ljubavnih poruka, častite se darovima i kavama ili budite totalno romantični i zaprosite je/ga! Dajemo vam potpunu slobodu!

Vaše fotografije uz ime i prezime, možete slati na facebook stranicu Šibaj TV-a! Fotografije ćemo svakog dana objavljivati u albumu facebook stranice ŠIBaj TV-a! gdje ćete vi, čitatelji, lajkovima odabrati najbolju fotografiju koja će osvojiti kuhinju po mjeri. Nagradna igra traje od 8. veljače do 14. veljače kada ćemo u podne objaviti sretnog dobitnika s najviše lajkova!

 

 

 

 

*pravila igre: svatko može sudjelovati sa samo jednom fotografijom

uz fotografiju potrebno je navesti kratak opis

dozvoljeno je sherati fotografiju na svom facebook profilu

svaka fotografija pod kojom se pojave lajkovi sa sumnjivih/nepostojećih profila te autolajkovi neće ući u konkurenciju za nagradu

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.