Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Connecto Mare d.o.o., tvrtka čija je misija pružanje kvalitetnih usluga klijentima, s primarnom uslugom transporta putnika i posredovanja na području EU i susjednih zemlja, zapošljava SEO specijalista (m/ž) za rad u Splitu. Nudi se ugodno i poticajno radno okruženje koje stimulira osobni i profesionalni rast pojedinca. Prijavite se do 30.03. putem brze prijave. Pogledajte i druge natječaje ovog poslodavca na brojnim pozicijama – od sistem tehničara, preko google analytics specialista, sve do recepcionera. Sve oglase pogledajte ovdje.

Nono Ban d.o.o., restoran na otoku Braču u samom srcu otoka, zapošljava konobara ili konobaricu za sezonski rad sa stimulativnim primanjima.
Traži se marljiva, komunikativna i vrijedna osoba koja fluentno priča engleski jezik, a poželjno i još poneki strani jezik. Prijavite se putem brze prijave.

Tvrtka TERRA Jaska d.o.o., članica TERRA holdinga i generalni zastupnik JCB-a za područje Republike Hrvatske, zbog rasta poslovanja objavljuje potrebu za djelatnicima na poziciji prodajni predstavnik u čitavoj Hrvatskoj. Od kandidata se očekuje minimalno SSS, poželjno je tehničkog usmjerenja, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, vješt rad na računalu, spremnost za česta putovanja te vozačka dozvola B kategorije. Ostale uvjete i način prijave potražite ovdje.

Transport Footwear, ekskluzivni zastupnik poznatih brandova kao što su Catepillar, Levi’s, Tommy Hilfiger, Diesel i brojni drugi, zapošljava prodavača (m/ž) u Zadru. Ukoliko imate odlične komunikacijske i prodajne vještine, želju za stalnim učenjem, a njegujete timski duh, ovaj bi vas natječaj mogao zanimati. Više o natječaju i prijavi provjerite ovdje.

Gitano Cosmetics d.o.o. nudi stalan posao u stabilnoj tvrtci koja trenutno posluje u Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, a svoju djelatnost proširuje i na druga područja Europe. Djelatnik koji se potražuje jest supervizor u centru za prodaju (m/ž) za rad u Zadru. S kvalitetom francuskih parfema već je svatko upoznat, a Gitano Cosmetics ih sam proizvodi. Pogledajte uvjete natječaja i pridružite se timu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.