Na Šubićevcu je danas održana sedma po redu ‘Olimpijada Republike Šubićevac’ na kojoj su se sudionici natjecali u raznim vodenim disciplinama . ‘Aqua’ olimpijada okupila je tridesetak djece, a osim dobre zabave u kojoj nije manjkalo natjecateljskog duha, za sve sudionike je bila osigurana i dobra spiza.

– Kao i svake godine na blagdan sv. Lovre održala se već tradicionalna olimpijada na Šubićevcu. Igrali smo razne igre, odlično se zabavili i na ovom natjecanju su svi pobjednici. Uz neizostavnu pizzu ove godine su bile hit i palčinke koje smo pekli na otvorenom. S veseljem i nestrpljenjem iščekujemo 10. olimpijadu, a želja nam je da je obilježimo na stadionu, poručili su organizatori istaknuvši kako je Olimpijada ove godine bila humanitarnog karaktera te će novac od kotizacija biti uplaćen za liječenje Luce Šenete.

 

olimpijada olimpijada1 olimpijada3 olimpijada4 olimpijada5 olimpijada7 olimpijada8 olimpijada10 olimpijada11 olimpijada12 olimšijada6

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.