Impressum

Šibenik Media d.o.o.
Jurja Barakovića 2
22000 Šibenik

Direktor
Joško Živković
Urednički kolegij:
Joško Živković
Jelena Paić
Ksenija Bilan
Urednica Šibenskog portala:
Ksenija Bilan (ksenija.bilan@gmail.com)
Izvršna urednica Šibenskog portala:
Ana-Marija Crnica (anamarijac5@gmail.com)
Zamjenik glavnog urednika:
Goran Pauk

Novinari:
Patrik Patafta (patrik.patafta@novi-tjednik.hr)
Matea Jurić (mateajuric527@gmail.com)
Ana Rak (ana.rak23@gmail.com)
Mario Marotti (mariomarotti@gmail.com)
Kolumnisti:
Don Marinko Mlakić
Mija Baljkas
Antonija Radić
Maria Kiara Matić
Fotograf:
Josipa Bolanča

Marketing:

Anita Lugović (marketing@sibenskiportal.hr)

Uvjeti korištenja:
Sadržaji objavljeni na internetskoj stranici sibenskiportal.hr ne smiju se replicirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka uredništva. Portal nije odgovoran za sadržaj komentara objavljenih ispod tekstova s društvene mreže facebook.com, jer iste ne može kontrolirati niti na njih utjecati. Dotična podrubrika u ulozi je javnog medijskog dobra gdje čitatelji slobodno mogu iznositi svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici portala sibenskiportal.hr.
Zaštita korisnika:
Korištenjem svih dijelova stranice sibenskiportal.hr prihvaćaju se navedeni opći uvjeti korištenja te se smatra da su korisnici u svakim trenutku upoznati s njima. Za sve nejasnoće slobodno kontaktirati urednik@sibenskiportal.hr.
Uvjeti prenošenja članaka:
Svi članci objavljeni na portalu sibenskiportal.hr vlasništvo su tvrtke Šibenik Media d.o.o. Prenošenje članaka je ograničeno prema svim ostalim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz autorskih članaka isključivo kao kratku vijest (600 znakova tj. 100 riječi) uz obavezno navođenje izvora, kao i vidljivo postavljenog bold linka na originalni tekst na sibenskiportal.hr, ako su u pitanju internetski portali i stranice. Za sve ostale oblike prenošenje obavezno kontaktirati uredništvo na mail adresu urednik@sibenskiportal.hr. Svi mediji i pravni subjekti koji se ogluše i prekrše navedena pravila pristaju na isplatu jedinstvene naknade za jednokratno korištenje autorskog materijala preuzetog s portala sibenskiportal.hr u iznosu od 7.000,00 kuna po članku, odnosno 1.500,00 kuna po fotografiji. Portal sibenskiportal.hr odlučan je u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora, te će prekršitelje tužiti pred sudom u Šibeniku.