ZOO City, nacionalni lanac trgovina s proizvodima za kućne ljubimce, dodijelio je rekordnu donaciju pseće i mačje hrane u iznosu od jedne tone šibenskoj Udruzi mladih iz Šibenika – Šibenski prijatelj koja skrbi o napuštenima životinjama.

Građani Šibenika su tijekom trotjedne akcije Zoo Cityja i trgovačkog centra Dalmare prikupili 200 kg pseće i mačje hrane ostavljajući poslastice i konzerve u posebnoj košari u trgovini, dok je sama tvrtka donirala 800 kg hrane. Kujica Bo uz pomoć objave na ZOO City Facebook profilu dobila je novi dom u Zadru i novu odgovornu vlasnicu. Apelu za odgovorno ponašanje pridružila se i Šibenčanka Antonija Blaće.

antonija blace zoo city

-Zahvaljujemo ZOO Cityju koji je pokazao veliku društvenu odgovornost prema problemu napuštenih životinja u Dalmaciji. Osim Šibeniku, i drugim gradovima je potrebna pomoć, tako hrana uskoro putuje prema Društvu za zaštita životinja Dubrovnik koji skrbe za 400 pasa i 200-njak mačaka, a nemaju nikakvih sredstava ni podršku. U Šibeniku ima mnogo ljubitelja životinja, a sada napokon imamo priliku organizirano djelovati – oduševljena je Maja Šintić, predstavnica Udruge ŠUM.

maskote zoo city

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.