Subotnje jutro proveli smo u Srednjovjekovnom samostanskom vrtu Svetog Lovre, gdje je bilo iznimno živo. Turisti, domaći na kavi , a zatekli smo i grupu UNIDEV u snimanju posljednjih kadrova filma Priča o Šibeniku, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u mjesecu lipnju.

vrt sv lovre 6

vrt sv lovre 1

Plesao se break dance, individualni plesovi, a uz glazbu iz zvučnika i njihove akrobacije uživali smo svi koji smo se tamo zatekli. Turisti su ponijeli sa sobom lijepe slike vesele šibenske mladosti, fotografirajući i raspitujući se što se događa. Vrt sv. Lovre uistinu je posebna oaza u našem gradu. I kad je živo, kao što je danas bilo, neki poseban mir osjeti se u svakom kutku.

vrt sv lovre 2

vrt sv lovre 4

vrt sv lovre

vrt sv lovre 7

Ako dosad niste, otiđite posjetiti ovo predivno mjesto, razgledajte biljke, udahnite svjež zrak i malo mira. Opustite se u ugodnom društvu. Ovo je mjesto upravo stvoreno za to. A nikad ne znate, možda budete dio neke slične priče o Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.