U sklopu turističke ponude druga srijeda u mjesecu srpnju rezervirana je za tradicionalnu Ribarsku večer u Vodicama. Tako je bilo i ove srijede navečer. Na Obali Vladimira Nazora oliti rivi, vrijedni članovi Sportsko-ribolovnog kluba Mali porat ispekli su više stotina kilograma srdela i skuhali jednako toliko pidoča ili kako ih Vodičani zovu crnih kunjki. Tako su brojni turisti tijekom večernjeg đira mogli po simboličnim cijenama uživati u ovim morskim delicijama, te sve skupa ‘zaliti’ domaćim vinima.
Spomenimo i već u uigranu ekipu zaslužnu za još jedan simpatičan ljetni događaj. Na gradelama su bili Omer i Mede te Ante i Dragi, dok su za kuhanje pidoča bili zaduženi Milivoj i Krompo. Slasne porcije, pak dijeli su Šime, Tonči i Saša, a šef šanka bio je Mile Gumić uz asistenciju Marka Guzina.
Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.
Za glazbeni dio večeri pobrinuli su se Godimenti pa je vodička riva uz dobru spizu i kapljicu, pretvorena i u plesnu pozornicu.