U Bilom je nepoznati počinitelj jučer u jutarnjim satima provalio u osobno vozilo u vlasništvu 37-godišnjeg češkog državljanina .Iz vozila je otuđeno novca i stvari vrijednosti više tisuća kuna.

U Pirovcu je nepoznati počinitelj sa 28. na 29.srpnja provalio u kuću 60-godišnjeg mještanina na štetu kojeg je otuđio novca i stvari u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U Šibeniku u krugu hotelskog turističkog naselja ‘Solaris’ u noći sa 28. na 29.srpnja nepoznati  počinitelj provalio u škrinju za sladolede kojom prilikom je otuđio manju količinu sladoleda vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Otuđeno čak četiri mobitela

Jučer  su na našem području otuđena četiri mobitela .U Lozovcu 24-godišnjem njemačkom državljaninu, u Tisnom 28-godišnjoj državljanki V.Britanije i u Šibeniku 32-godišnjem zagrebčaninu i u Žaboriću 22-godišnjakinji s područja Šibenika. Vrijednost svakog mobitela,pojedinačno, je nekoliko tisuća kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.