U sklopu Projekta „Razvoj poslovne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Kosa“ financiranog sredstvima Europske unije, održava se serija treninga i savjetovanja za zainteresirane sadašnje i potencijalne buduće poduzetnike, obrtnike, obiteljska poljoprivredna i turistička gospodarstva, zadrugare, udruge i druge zainteresirane za poslovanje na području Šibensko-kninske županije.

Programom besplatnih treninga i savjetovanja želi se unaprijediti društveno-gospodarski razvoj i malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo na području grada Skradina, Šibensko-kninske županije i gravitirajuće regije, te se želi potaknuti zapošljavanje, ali i veća razina gospodarske uspješnosti.

Treninzi s uglednim predavačima iz cijele Hrvatske će se održavati na području grada Skradina, grada Drniša te u Poduzetničkoj zoni PODI u Šibeniku tijekom travnja i svibnja, a namijenjeni su malim i srednjim poduzećima i obrtnicima sa područja Šibensko-kninske županije.

Sve detalje i prijavnicu na trening možete pronaći na linku www.kosa.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.