Knin Rap, skupina mladih, talentiranih glazbenika, objavila je svoj video spot prvijenac. Video spot za pjesmu ‘Prskalica’ sniman je na više lokacija u gradu Kninu. Materijal za video spot snimljen je u jedno popodne, bez ikakvog scenarija, za svega tri sata.

Naime, tog dana u Kninu udruga Urbana desnica snimala je dokumentarni film ‘Kninska mladež’, u kojem će se između ostalog obuhvatiti rad i stvaralaštvo ove kninske rap skupine. Premijera dokumentarnog spota najvjerojatnije će se napraviti u Kninu, negdje na ljeto kada cijeli materijal bude montiran.

Kako je ekipa iz splitske udruge Urbana desnica završila ranije od predviđenog sa snimanjem dokumentarnog filma ‘Kninska mladež’, odlučili su usputno snimiti i spot za pjesmu ‘Prskalica’.  u spotu nastupaju  Slaven Anić a.k.a. S-Boy, Denis Majstorović a.k.a. Shiner, Ivan Cvitak a.k.a Mlađi Blizanac, Toni Didak a.k.a. Opty. Zanimljivo je kako su dva kninska repera iz spomenute pjesme Opty i S-Boy sudjelovali 2009. Godine na hrvatskom Super talentu gdje su oduševili žiri.

KNIN RAP skupina inače snima svoje pjesme u improviziranom studiju u Kninu. Nemaju nikakve uvjete niti podršku od bilo koga, a do sada su snimili preko 40 pjesama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.