Ako volite provoditi vrijeme u prirodi kampirajući na otvorenom, a pritom želite na sebi imati čistu odjeću, mobilna perilica Drumi idealan je suputnik svakog ‘čistog’ pustolova. Pomoću nje vrlo jednostavno možete oprati nekoliko komada odjeće bez potrebe za električnom utičnicom, generatorom ili solarnim panelom. Pranje rublja odnosno okretanje bubnja vrši njezin korisnik i to pomoću nožne pedale.

S visinom od svega 56 centimetara, Drumi se bez ikakvih poteškoća može spremiti u prtljažnik automobila a s njegovim kapacitetom od pet litara vode i pokretanjem pomoću nožne pedale postaje vrlo jednostavna i ekološki prihvatljiva mobilna perilica koja u pretprodaji košta 129 dolara, piše Gizmodo.

Nakon što završite s pranjem, jednostavnim pritiskom na gumb aktivira se odvodni ventil kojim se ispušta prljava voda kako bi se pristupilo sušenju odjeće istim principom stiskanja nožne pedale.

Drumi je idealan za duže boravke u prirodi kada nemate pristup električnoj energiji, a može se pokazati vrlo korisnim kako domaćicama tako i studentima.

 

izvor: poslovni.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.