" "
Više

    " "

    FOTO: Mišura i Sandrić u izbor za najljepši ljubavni par, pogledajte tko im je konkurencija

     

    Svijet ima Victoriju i Davida Beckhama, vojvode Kate i Williama ili pak Kim Kardashian i Kanyea Westa…

    Zajedničko im je svima da su mladi, lijepi i uspješni u svom poslu i jako, jako zaljubljeni. No, ne treba tražiti izvan granica Lijepe naše da bismo pronašli parove koji ne mogu proći nezamijećeno.

    Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar plijene pažnju i kad na glavu navuku kacigu i spuste se kajakom niz Koranu, a Severina i njezin dečko Igor Kojić već mjesecima pune medijske stupce razmjenjujući nježnosti i javno i tajno.

    Neki od parova na našoj listi tek su nedavno otkrili simpatije jedno prema drugome, drugi su pak u vezi nekoliko godina, treći će uskoro uploviti u bračnu luku.

    Jedni svoju ljubav vješto skrivaju od očiju javnosti, a drugi ponosno šeću držeći se za ruke dok fotoaparati škljocaju.

    No, tko bi od njih mogao ponijeti titulu najljepšeg para na ovim prostorima?

    Davor Lukšić i Cristel Chiara Carrisi

    luksic

    On je besramno težak, ako govorimo o stanju na njegovu računu, a ne o izgledu. Ona se pak može pohvaliti kako ju je krstila ni manje ni više nego Majka Tereza. Najbogatiji Hrvat Davor Lukšić (32) i njegova djevojka, kantautorica Cristel Chiara Carrisi (29) u vezi su već nekoliko godina, a obje obitelji jedva čekaju da par konačno stane pred oltar.

    Lukšić svoju zaručnicu čuva od očiju javnosti, barem kad se odmaraju u Hrvatskoj, no lijepa Talijanka inače voli kamere. Navikla je na njih odrastajući uz roditelje glazbenike, a i sama se okušala u reality showovima.

     

    Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

    kranjcar-zrinka

    Vijest da su naša najuspješnija glumica 36-godišnja Zrinka Cvitešić i 30-godišnji nogometaš Niko Kranjčar u vezi odjeknula je burno hrvatskim medijskim nebom. Zrinka je zbog Nike okončala vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a ljubav je planula u Londonu gdje su oboje bili na “radnom zadatku”.

    Par ovih dana uživa na Jadranu, a nedavno su zajedno proslavili i Zrinkin 36. rođendan.

    Goran Bogdan i Antonela Franković

    bogdan

    Ako netko pazi da njegov privatni život ostane skriven daleko od očiju javnosti, to je svakako 34-godišnji glumac Goran Bogdan koji je od kraja 2013. godine u vezi s lijepom Antonelom Franković koja živi u Zagrebu. I to je sve što o njoj javnost treba znati, ako se pita Bogdana.

    Ivan Todorić i Milica Mihajlović

    todoric

    Poduzetnik Ivan Todorić i srpska manekenka Milica Mihajlović u dugogodišnjoj su vezi koju su lani nakratko bili prekinuli. Ubrzo su shvatili da jedno bez drugoga ipak ne mogu. Ovih dana provode se na ATP-u u Umagu, gdje su viđeni kako izmjenjuju nježnosti.

    Marin Čilić i Kristina Milković

    cilic

    Mladi tenisač (26) u djevojci Kristini Milković, koju ljubi već pet godina, pronašao je srodnu dušu. Studentica iz Dubrovnika tenisaču je podrška na terenu i izvan njega.

    Borna Ćorić i Valentina Miletić

    coric

    Mladi zagrebački tenisač Borna Ćorić (18) odnedavno je u vezi s Valentinom Miletić, 24-godišnjom manekenkom iz Splita. Par se još nije u javnosti pojavio zajedno, ali na svojim profilima na Instagramu počastili su nas zajedničkim fotkama.

    Valentina je inače bivša djevojka nogometaša Marka Livaje.

    Antonija Mišura i Marko Sandrić

    antonia misura4

    lider-sandric

    Najljepša naša sportašica, košarkašica Antonija Mišura (26) sitno broji do vjenčanja u kolovozu kada će u rodnom Šibeniku nakon deset godina veze izreći “da” svojem zaručniku Marku Sandriću (27). Nestvarno lijepa, ali samozatajna Antonija izjavila je jednom prilikom da bi s Markom, kojeg poznaje od djetinjstva, voljela imati dvoje djece.

    Vlatka Pokos i Ivica Bilan

    vlatka

    Voditeljica Vlatka Pokos (45)  ovih dana zaista blista od sreće, a za to je zaslužan i Ivica Bilan (46) koji je ranije ove godine osvojio njezino srce. Bivši maneken koji živi u Kanadi Vlatku je osvojio svojom osobnošću, a zbog njega je odlučila i prodati stan u Zagrebu te započeti novi život u Kanadi.

    Anita Dujić i Ivan Herceg

    dujic erceg

    Bivša manekenka, danas dekoraterka seta Anita Dujić i  glumac Ivan Herceg više ne skrivaju svoju vezu koja je, kažu, započela u travnju ove godine. Samo mjesec dana prije nego što je Story objavio ovu novu ljubav, Anita je otkrila da se nakon godine i pol dana braka razvodi od Ivana Veljače. Da stvar bude zanimljivija, supruga je ostavila zbog Ivana Hercega koji je inače bio glavna zvijezda sapunice “Larin izbor” koju potpisuje Jelena Veljača, inače sestra Anitina bivšeg muža Ivana Veljače…

    Severina i Igor Kojić

    sevka

    Ljubav između 43-godišnje splitske pjevačice Severine i 27-godišnjeg Igora Kojića,sportskog menadžera iz Beograda, planula je u veljači ove godine, a već se šuška kako će se Seve i Igor u rujnu obvezati na vječnu ljubav. Igor se odlično slaže i sa Severininim sinom Aleksandrom (3), a hrvatsku su snahu prihvatili i u Beogradu.

    Vanda Winter i Ivan Parlov

    winter

    Glumica Vanda Winter u rujnu će se udati za nogometaša Ivana Parlova s kojim je u vezi oko godinu dana. U nedavnom intervjuu otkrila nam je kako će učiniti sve da to bude ljubav koja će potrajati cijeli život.

    izvor:vecernjilist

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    U Knjižnici predstavljanje knjige Nade Rudan i izložba...

    U Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik, u utorak, 2. travnja u 18 sati bit će predstavljena knjiga "Mjesečeva sestra" Nade Rudan uz otvorenje izložbe...

    Crnica igra za povratak serije u Pulu: ‘Moramo...

    Malonogometaši Crnice igraju večeras za ostanak u igri, za prolongiranje kraja sezone. Za to će im trebati pobjeda protiv Pule u drugoj utakmici četvrtfinala...

    Fešta od košarke na Baldekinu, Šibenka protiv favoriziranog...

    U subotu je na Baldekinu nova fešta od košarke. Šibenka dočekuje Zadar u klasiku hrvatske košarke, pred, vjerujemo, punim tribinama. Gosti su, jasno, favoriti,...

    Zekanoviću vrata Sabora mogu zalupiti samo preferencijalni glasovi...

    HDZ zna – zna jako dobro kako potpuno marginalnog političara uvesti u Sabor. Jednom su to već napravili pa će opet 'šlepati' fenjeraša hrvatske...

    NAJNOVIJE

    U Knjižnici predstavljanje knjige Nade Rudan i izložba Borisa Obratova

    U Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik, u utorak, 2. travnja u 18 sati bit će predstavljena knjiga "Mjesečeva sestra" Nade Rudan uz otvorenje izložbe...

    Crnica igra za povratak serije u Pulu: ‘Moramo pokazati zašto smo tu gdje jesmo’

    Malonogometaši Crnice igraju večeras za ostanak u igri, za prolongiranje kraja sezone. Za to će im trebati pobjeda protiv Pule u drugoj utakmici četvrtfinala...

    Fešta od košarke na Baldekinu, Šibenka protiv favoriziranog Zadra traži prekid crnog niza

    U subotu je na Baldekinu nova fešta od košarke. Šibenka dočekuje Zadar u klasiku hrvatske košarke, pred, vjerujemo, punim tribinama. Gosti su, jasno, favoriti,...

    Zekanoviću vrata Sabora mogu zalupiti samo preferencijalni glasovi nezadovoljnih u HDZ-u

    HDZ zna – zna jako dobro kako potpuno marginalnog političara uvesti u Sabor. Jednom su to već napravili pa će opet 'šlepati' fenjeraša hrvatske...