Stand up komičari i komičarke iz cijele regije tri će dana po prvi put nasmijavati šibensku publiku.

Nakon mnogobrojnih stand up festivala u Zagrebu, Zadru, Labinu i Osijeku, udruga Studio Smijeha u suradnji s Makari Clubom, te uz potporu TZ Šibenik, napokon je odlučila organizirati jedan i u Šibeniku i to pod nazivom “Komedion”.

Od 12.08. do 14.08. na plaži Banj, ponajbolji stand up komičari i komičarke iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije nasmijavati će Šibensku publiku svaku večer od 21.30 sati. Neki od njih su i ekipa koju redovno pratimo na Comedy Central Extra u emisiji “Stand up and more”.

-Do sada je razne stand up festivale koje je Studi Smijeha organiziralo diljem Hrvatske, posjetilo više od 25000 ljudi, pa se nadamo da će i Šibenčani i Šibenčanke popratiti ovaj događaj u velikom broju. U današnje vrijeme smijeh nam je i više nego potreban-poručuju iz organizacije.

Po svoju dozu smijeha dođite narednih datuma:

12.08. Josip Škiljo (HR), Tomislav Kozačinski (HR), Nikola Silić (SRB), Tin Sedlar (HR) i Nesha Bridges (SRB)
13.08. Ivan Nikolić (Srb), Miranda Lončar (BiH), Tin Vodopivec (Slo), Aleksandar Perišić (SRB), Goran Vugrinec Goc (HR)
14.08. Tomislav Primorac (HR), Aleks Curać Šarić (HR), TihomirPsihomir Paravina (HR), Jelena Radanović (SRB), Vlatko Štampar (HR)
Voditeljski mikrofon sve tri večeri preuzet će Marina Orsag, sve večeri počinju u 21.30 sati, a blagajna na samom ulazu se otvara u 20 sati.

Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka 27.7. online na www.ulaznice.hr, u Tisakmedia Dalmare Šibenik i u ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima.

Cijene u pretprodaji:
Dnevna ulaznica 50kn. Trodnevna ulaznica 120kn.
Cijene na dan:
Dnevna ulaznica 60kn. Trodnevna ulaznica 150kn.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.