Predsjednik HDZ -a, Tomislav Karamarko danas je prisustvovao otvorenju Međunarodnog festivala pršuta u Drnišu, ali ni ovaj događaj nije prošao bez političkog osvrta.

– Zašto sam tu? Zato što je žalosno da Hrvatska uvozi sedamdeset posto hrane. Uvijek ću dolaziti na ovaj festival jer ljude treba podsjetiti da turistički uspjeh koji se temelji na uvoznoj hrani nije pravi uspjeh. Jedan od prvih projekata naše vlade jest da ćemo spriječiti uvoz loše robe nauštrb naše domaće – rekao je Karamarko.

Na izjavu premijera Milanovića da se Karamarko skriva u mišjoj rupi, nije imao ništa posebno komentirati objasnivši kako je premijer to izjavio samo iz jednog razloga, zato što je shvatio da je ugrožen i da njegov mandat premijera uskoro prestaje.

– Riječ je o svojevrsnoj gubitničkoj reakciji – Karamarkov je komentar.

Karamarko se osvrnuo i na depopulaciju i vladina zaduženja, a nije izostao ni komentar o Vesni Pusić.

– Vesna Pusić je loš kandidat i ne znam na temelju čega je sebe proglasila podobnim. Ukoliko bi i dobila, vrlo je upitno kako bi ona to mogla. Po mom mišljenju  – ne bi. – završio je Karamarko.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.