Lopvima je sezona, čini se, uvijek otvorena, a krade se i dalje sve što se stigne. Jučer su tako na našem području prijavljene dvije teške krađe, od kojih jedna u pokušaju, tri krađe i računalna prijevara.

Nepoznati je počinitelj jučer provalio u vodičku mjesnu tvrtku i ukrao novac, a u Brodarici je, također nepoznati počinitelj, pokušao provaliti u trgovinu tvrtke iz Omiša. Ipak, pokušaj provale lopovu, čini se, nije pošao za rukom pa, u ovom slučaju, šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

U Šibeniku je, još uvijek nepoznati počinitelj, 67-godišnjakinji i 40-godišnjakinji ukrao novčanike s novcem i osobnim ispravama. U trgovini šibenske mjesne tvrtke ukradena je roba u vrijednosti više stotina kuna.

Na meti lopova najčešće su starije osobe koje bi trebale biti posebno oprezne. Naime, nepoznati je počinitelj s tekućeg računa 69-godišnjakinje, bez njezina znanja, a u njezino ime izvršio nekoliko uplata u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.