Trojica mladića, koja su u kolovozu boravila u Hrvatskoj, dobit će zahvalu za promociju naše zemlje i prigodne poklone s motivima hrvatskog turizma. Za sve to zaslužan je njihov video s ljetovanja koji su objavili na društvenim mrežama i koji predstavlja jednu od najinovativnijih turističkih promocija Hrvatske dosad.

Video je oduševio jednog korisnika Facebooka koji ga je potom objavio na zid službene Facebook stranice Vlade RH uz poziv vladajućima da se za ovako dobar video autoru pokloni još jedno ljetovanje u Hrvatskoj.

– HTZ će se javiti Pascalu i zahvaliti mu na promociji Hrvatske uz pošiljku prigodnih poklona s motivima HR turizma – napisala je Vlada.

Video ja na Facebooku u jednom danu dobio više od 1330 lajkova te prikupio brojne pozitivne komentare: ‘Vrhunska reklama! Platite ljudima još jedno ljetovanje!’, ‘Ovo je odlično. Naše reklame i da su najbolje, ovo je još bolje. Svaka čast dečkima i hvala im!’, ‘Nemam riječi…genijalno. Svaka čast dečki…’  ‘E ovo se kaže reklama …za razliku od naših još plaćenih jako dobro pa nisu sposobni napravit poštenu reklamu sa dobrim odjekom, a puste pare se bace …bravo dečki’.

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.