Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, četiri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Valentinom Horvatom, Sanelom Kamerićem, Velimirom Kličekom, Brankom Kršićem, Dianom Maček, Davidom Omerovićem i Ivanom Tuksarom.

Sa šibenskog područja i dalje se traga se za Velimirom Kličekom.

kliček

Velimir Kliček, udaljio se s adrese prebivališta u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka nosio je traper prsluk, sivu kariranu zimsku košulju, sive hlače s bočnim džepovima, crne radne cipele.

nestali manda 1

U evidenciji nestalih još uvijek je 82 -godišnja Kninjanka Manda Novaković. Zadnji je put viđena u Kninu. 15. listopada. Visine je oko 160 centimetara, slabije tjelesne građe i kratke kose.

 

bruno

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 5.11.2015.

Bruno Bašić (62) se u četvrtak, 5. studenoga udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu jaknu i tamne hlače.

leonarda

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 4.11.2015.

Opis: Leonarda Detelj (17) je visoka 156 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani glave je kratko ošišana, a kosa joj je trenutno obojena u plavo. Leonarda se u srijedu, 4. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu, Voćinska 33 prema školi na Kennedyjevom trgu. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

mirela hrnic

Mjesto i datum nestanka: Kaštel Lukšić, 2.11.2015.

Opis: Mirela Hrnić (17) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice te je slabije tjelesne građe. Mirela se u ponedjeljak, 2. studenoga udaljila s adrese u Kaštel Lukšiću u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne hlače, crnu jaknu i tenisice.

robert

 

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.11.2015.

Opis: Robert Imbriovčan (16) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Robert se u ponedjeljak, 2. studenoga udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu jaknu, traperice i tenisice.

kodrnja

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.11.2015.

Opis: Ana Kodrnja (16) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu i srednje je tjelesne građe. Ana se u ponedjeljak, 2. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu.

 

Gabriel Mušnjak Kovačević(15) je visok 165 centimetara, ima plavu kosu i jače je tjelesne građe.

Mjesto i datum nestanka: Samobor, 3.11.2015. Gabriel se u utorak, 3. studenoga udaljio s adrese u Samoboru, Kneza Zdeslava u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu majicu dugih rukava i krem hlače.

 

Stjepan Radić (13)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 5.11.2015.
Stjepan Radić (13) se u četvrtak, 5. studenoga udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.