Nakon što je jučer Državno odvjetništvo priopćilo da Josipa Rimac i njezin suprug nisu počinili kaznena djela poticanja na zlouporabu  položaja i ovlasti, bivša kninska gradonačelnica na svom se facebook profilu obratila svim prijateljicama i prijateljima s riječima zahvale:

– Drage prijateljice i dragi prijatelji, hvala vam svima na tisućama poruka i poziva potpore i ohrabrenja, ne samo danas, nego sve ove dane i mjesece.

S vama, lakše sam trpila uvrede, optužbe, laži i neistine. Uz moju obitelj i čudotvornu Gospu, bili ste najveća snaga proteklo razdoblje.

Od srca vam zahvaljujem, te obećavam da ću i dalje biti ustrajna i hrabra u poslu koji radim.

Vaša Josipa –

New Picture (2)

 

 

foto: facebook

Josipin stutus od sinoć je podijeljen 25 puta, a prikupio je preko 650 lajkova, među kojima se našao i onaj župana Gorana Pauka.

Podsjetimo, Uskok je kod Županijskog suda u Zagrebu podigao  optužnicu protiv Anne Marije Radi, bivše ravnateljice Uprave za područja posebne državne skrbi Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva. Annu Mariju Radić tereti se da je obitelji Josipe Rimac omogućila neosnovano stjecanje vlasništva nad nekretninama.

”Okrivljenici se optužnicom stavlja na teret da je u vremenu od sredine 2008. do kraja 2009. godine, kao Ravnateljica Uprave za područja posebne državne skrbi Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, protivno odredbama Zakona o područjima posebne državne skrbi, poduzela niz protuzakonitih radnji kojima je obitelji gradonačelnice Grada Knina, osim stambenog prostora površine 126,28 m2, omogućila neosnovano stjecanje vlasništva nad još dvije etažirane stambene jedinice u istoj zgradi u Kninu, površine 128,68 m2. Na taj je način obitelji gradonačelnice Grada Knina, na štetu državnog proračuna pribavljena nepripadna imovinska koristi od 548.653,14 kuna”, navodi se u priopćenju.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.