Tri ekskluzivne večere na tri ekskluzivne lokacije održat će se za vrijeme festivala Taste the Mediterranean
Bogati program ovogodišnjeg festivala Taste the Mediterranean donosi i ekskluzivne večere koje će pripremati poznati domaći i inozemni kuhari, okrunjeni Michelinovim zvjezdicama te drugim vrijednim kulinarskim titulama. Naši chefovi pripremat će tradicionalne mediteranske specijalitete na moderan način, koje će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.
U konobi Boba na Murteru, u petak 27.05.2016. ekskluzivnu četveroručnu večeru pripremat će chef Vjeko Bašić i istarski chef Fabricio Vežnaver, član JRE iz restorana Pergola (Zambratija-Savudrija).
Dva mlada kuhara pripremit će jedinstvenu večeru, te spojiti Istru i Dalmaciju na najbolji mogući način. Još jedna ekskluzivna večera održat će se na terasi hotela Maestral na Prviću! Za odlazak na Prvić organiziran je brod koji kreće iz Šibenske luke u 19:30/20:00 sati. Jedinstvenu mediteransku večeru u hotelu Maestral pripremat će chef kuhinje hotela, te francuski chef Olivier Grouard. Uz svježe namirnice vrhunske kvalitete, najbolja dalmatinska vina i vrijedne ruke naših chefova vrhunski gastronomski doživljaj je zagarantiran!
Subotnja večer 28.05.2016. rezervirana je za „Tajnu večeru na tajnoj lokaciji“. Iznenađenje pripremaju veliki chefovi Mediterana, sudionici festivala, svi zajedno!
Svi zainteresirani na večere se mogu prijaviti putem prijavnice http://www.tastethemediterranean.eu/prijavnica-za-vecere/ ili ih kupiti u agenciji Šibenik Plus u Šibeniku, Obala palih omladinaca 7, 22 000 Šibenik. Napominjemo kako je broj ulaznica za ekskluzivne večere ograničen, te zainteresirane molimo da svoje mjesto osiguraju na vrijeme.