" "
Više

    " "

    Evo čime se bave i što vole kandidatkinje za Miss Hrvatske

     

     

    Petnaest djevojaka natječe se za svoje mjesto u završnici izbora za Miss Hrvatske. Natjecanje će se održati 17. lipnja u Šibeniku.

    Finalni izbor za Miss Hrvatske pratite 17. lipnja UŽIVO na našem portalu.

    Predstavljamo vam pobliže mlade ljepotice, koje će se natjecati u kategorijama sporta, talenta, intervjua, modelinga te multimedije. Djevojke se intenzivno pripremaju za svečanu završnicu natjecanja! Pogledajte među kojih petnaest ljepotica se krije Miss Hrvatske 2016.

    IVANA BUNTIĆ

    Lijepa Ivana predstavlja Dubrovačko-neretvansku županiju, a velika joj je želja predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru. ‘Moje ime je Ivana Buntić,predstavljam Dubrovačko-Neretvansku županiju. Studentica sam Glazbene Akademije, sviram flautu deset godina.Također uz glazbu volim putovanja. Najdraže putovanje mi je bilo kad sam išla u Pariz. Imam mamu, brata i sestru, oni su mi najveća potpora u životu. Moja majka mi je uzor, zato što je u mom životu bila i otac i majka’, rekla je Ivana na službenom predstavljanju.

    Ivana Buntić (Foto: Domagoj Biondić)

    MARINELA MIKLEČIĆ

    Lijepa Marinela maturantica je i dolazi iz Križevaca. Završava Ekonomsku školu te želi završiti studij ekonomije. U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Marinela je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Koprivničko-križevačke županije 2016. ‘Imam 18 godina, rođena sam 01. kolovoza 1997. i dolazim iz Križevaca. Trenutno završavam četvrti razred srednje Ekonomske škole u Koprivnici, želja mi je nastaviti školovanje na Ekonomskom fakultetu. Sa svojom obitelji provodim jako puno vremena, živim sa roditeljima i starijim bratom. Svojim drugim domom smatram Rab jer cijelo ljeto provedemo na njemu. Djetinjstvo sam provela trenirajući rukomt šest godina, ali na žalost sam morala odustati jer mi je oduzimao previše vremena pa nisam bila dovoljno posvećena školi. Danas u svoje slobodno vrijeme volim igrati odbojku, družiti se sa prijateljicama i uživam u šetnji sa svojim psom. Sa bratom najčešće gledam filmove a najdraži su nam trileri i komedije’, rekla je lijepa Marinela.

    Marinela Miklečić (Foto: Domagoj Biondić)

    ANGELICA ZACCHIGNA

    Zgodna Novigrađanka studira, obožava glazbu i film. Upravo glazba je njena najveća strast. U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Angelica je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Istarske županije 2016. ‘Završila sam školu za turizam i ekonomiju, sada studiram glazbenu akademiju (jazz pjevanje) u Trstu. Imam jednog slatkog psa, i super obitelj koja me podržava u svemu što radim’, predstavila se Angelica.

    Angelica Zacchigna (Foto: Domagoj Biondić)

    KATARINA JURKIN

    Jurkin želi ovim izborom dobiti novo iskustvo te smatra da čovjek uvijek mora uhvatiti priliku kad je ima. ‘Ime mi je Katarina Jurkin, rođena sam u Zagrebu 1995. godine. Cijeli život živim sa svojom obitelji, bez kojih ne bi mogla zamisliti svoju egzistenciju. Oni i prijatelji su mi najveća podrška u životu, pa tako i u natjecanju za Miss Hrvatske. Trenutno sam 2. godina na Učiteljskom fakultetu. Voljela bih se vidjeti kao učitelj ili profesor, jer me taj posao ispunjava. Jako volim i njegujem glazbu, stoga mi je želja razviti se u tom smjeru. Protekle dvije godine bavim se modelingom, pod vodstvom modne kuće Midiken, uz čiji sam angažman imala prilike posjetiti strane države’, priča Katarina. U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Katarina je ušla predstavljajući Zagrebačku županiju 2016.

    Katarina Jurkin (Foto: Domagoj Biondić)

    NINA JELENKOVIĆ

    Nina želi postati Miss Hrvatske zbog novih izazova i poznanstava. Moje ime je Nina Jelenković i imam 22 godine. Rođena sam u Rijeci, a živim u mjestu pokraj Rijeke zvanom Grobnik. Završila sam srednju ekonomsku školu u Rijeci te sam nastavila obrazovanje na ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer International Business. Jako volim strane jezike te je to jedan od razloga zbog kojeg studiram na engleskom jeziku. Također sam učila i njemački, ali voljela bih ga jednoga dana usavršiti. Volim biti aktivna i baviti se sportom. U osnovnoj školi sam počela trenirati taekwondo te se njime bavila 8 godina. Bila je to moja prva ljubav prema sportu. U srednjoj školi sam se također bavila skokom u vis, kratko vrijeme plesom, rekreativno bih ljeti igrala odbojku na pijesku te svake godine idem na skijanje. Nešto više od godinu dana treniram crossfit te se tako pripremam za nadolazeći izbor. Jako volim putovati, boraviti u prirodi i šetati. Uvijek kada imam slobodnog vremena volim ga provesti van kuće, a budući da imam malenu pudlicu uživam u šetnjama s njom. Također volim provoditi vrijeme s obitelji i gledati filmove. Veoma sam marljiva, uporna i ambiciozna, uvijek pozitivna te volim biti okružena veselim i nasmijanim ljudima. Mnogo bi mi značila vaša podrška u daljnjem natjecanju te se nadam da ćete me podržati’, rekla je Nina u svom predstavljanju. U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Nina je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Primorsko-goranske županije 2016.

    Nina Jelenković (Foto. Domagoj Biondić)

    MIRELA KRALJ

    Mlada Mirela prati izbor za Miss od malih nogu te zaista želi dobiti tu prestižnu titulu. ‘Moje ime je Mirela Kralj, imam 18 godina i rodom sam iz Senja. Zbog obiteljskog posla živimo u Zagrebu i uspješno pohađam Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju. Nakon što završim srednju školu želim upisati Arhitektonski fakultet i nakon završene arhitekture završiti i dizajn interijera. Slobodno vrijeme najviše volim potrošiti na druženja u prirodi s obitelji ili prijateljima. Osim druženja u prirodi imam veliku strast prema filmovima, tako da kada loše vrijeme spriječi druženje u prirodi ne može spriječiti i gledanje dobrog filma. Rođena sam kao živahno dijete s toga pa sam se bavila od umjetničkih sportova do borbenih sportova, ali jednome sam se uvijek vraćala plesu. Plesom se bavim od svoje 3 godine i uživam u njemu. Zadnje 4 godine bavila sam se modelingom i nosila veće revije u Zagrebu’, rekla je Kralj. U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Mirela je ušla kao prva pratilja nakon što Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić nije mogla sudjelovati zbog neodgodivih obveza.

    Mirela Kralj (Foto: Domagoj Biondić)

    GALLA GOMERČIĆ

    Galla oduvijek sanja da će postati ambasadorica ljepote u punom smislu te riječi. ‘U središtu mog sna nalaze se glazba, kreativnost i smisao za estetiku. Planiram završiti mater class na IED – Istituto Europeo di Design u Milanu. Pjevanjem, radom na autorskim pjesmama, posjećivanjem predstava obogaćujem svakodnevicu, a jazz je glazbeni smjer uz koji se najradije opuštam. Punih 25 godina obitelj i ljubav u kojoj sam odrastala su najvažniji oslonac i putokaz na kojem sam neizmjerno zahvalna, stoga se zalažem i trudim zaštiti one kojima su nedostajali blagostanje obiteljske podrške, obiteljskog doma’, rekla je Galla između ostalog. U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Galla je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Bjelovarsko-bilogorske županije 2016.

    Galla Gomerčić (Foto: Domagoj Biondić)

    VANNA APOSTOLOVSKI

    Prelijepa Vanna dolazi iz Međimurske županije. Miss Hrvatske bi tjela postati zbog novih iskustava, putovanja i prilike u svijetu modelinga. ‘Ja bih za sebe rekla da sam avanturistica koja jako voli putovanja i voli promjene. Jako volim životinje i provodim puno vremena sa svojim psom Arijom čije ime dolazi iz jedne serije koju jako volim i redovito pratim, Game of Thrones. Osim što gledam puno filmova, oduvijek sam bila više u sportu nego u plesu ili pjevanju.’

    Vanna Apostolovski (Foto: Domagoj Biondić)

    SARA VUKUŠIĆ

    Slavonka Sara predstavlja Požeško-slavonsku županiju na izboru za Miss Hrvatske. Velika joj je želja bila predstavljati svoj grad i županiju na izboru za Miss Hrvatske, u čemu je i uspjela, te se nada da će i sada dobiti veliku podršku u daljnjem natjecanju. ‘Moje ime je Sara Vukušić,imam 19 godina, dolazim iz Požege i predstavljam nakon 10 godina Požesko-slavonsku županiju na izboru za Miss Hrvatske. Učenica sam Obrtničke škole Požega, smjera modni tehničar i želja mi je upisati Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu i baviti se modnim dizajnom. Uz svoje školovanje otkrila sam još jedan hobi, a to je crtanje modnih konstrukcija. Inače kao svoj najljepši talent ističem sviranje klavira jer sam bila učenica Glazbene škole Požega.’

    Sara Vukušić (Foto: Domagoj Biondić)

    ANA COLIĆ

    Studentica Ana rodom je iz Zadra, a dolazi iz mjesta Draga. Voli se družiti i stjecati prijateljstva te zato želi postati Miss Hrvatske. ‘Moje ime je Ana Colić i imam 22 godine. Rođena sam u Zadru, a dolazim iz Draga, jednog malog turističkog mjesta u zadarskoj županiji. Na izbor sam se prijavila zato sto smatram da se takva prilika pruža samo jednom u životu, a dobre prilike nije dobro propustiti. Velika podrška su mi obitelj i prijatelji stoga se nadam da ću na ponos svih najbolje što mogu predstaviti svoju županiju.’

    Ana Colić (Foto: Domagoj Biondić)

    LUCIJA RADOLOVIĆ

    Osječanka Lucija Radolović visoka je 173 cm te u slobodno vrijeme igra odbojku. U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Lucija je ušla kao prva pratilja nakon što Miss Slavonije Magdalena Brkić nije mogla sudjelovati zbog neodgodivih obveza. Želi postati Miss Hrvatske kako bih doživjela novo iskustvo punog izazova.

    Lucija Radolović (Foto: Domagoj Biondić)

    MIHAELA DRAGUTIN

    Mihaela je učenica trećeg razreda jezične gimanzije, a predstavlja Šibensko-kninsku županiju. ‘Volim svoj grad, prijatelje, izlaske, dobru glazbu i ples. Kod prijatelja najviše cijenim iskrenost, pouzdanost i sama se trudim biti takva prijateljica i osoba. Ne volim i prezirem ljudsku zlobu, spletkarenja, sebičnost. U budućnosti sebe vidim kao uspješnu osobu, no ipak još ne znam u kojem području. Ali što god budem radila, trudit ću se raditi pošteno i predano. Nadam se da ću zadržati svoj optimističan i vedar duh, da ću imati vremena razvijati se u onome što volim (ples) i i upoznavati nove ljude i krajeve. Spremna sam na pobjede, ali i poneki poraz, jer me to samo može ojačati.’

    Mihaela Dragutin (Foto: Domagoj Biondić)

    ANTONELA IVANOVIĆ

    Lijepa i vedra Antonela dolazi iz Zagreb. Završila je školu za cestovni promet, a planira upisati turistički menađment. Miss Hrvatske želi postati zbog upoznavanja novih prijatelja. ‘Volim sport i svoju figuru održavam u teretani. Trenirala sam boks. Imam veliku obitelj i volim provoditi vrijeme s njima. Često pobjegnemo od zagrebačke buke svi zajedno na more u Medulin, gdje inače i ljetujemo. Obožavam Istru, to je moja oaza mira.’

    Antonela Ivanović (Foto: Domagoj Biondić)

    IVANA KNOLL

    Zagrebačka studentica Ivana Knoll pohađa Grafički fakultet, a rođena je u Njemačkoj. Miss Hrvatske želi postati zato što smatra da je to san svake djevojke i zaista bi bila lijepa uspomena i sjećanje u starosti. ‘Bavim se modelingom, a pretežno sam ljubitelj snimanja reklama. Inače sam i velika obožavateljica plesa, a posebice svih vrsta trbušnog plesa. Godinama sam se bavila latino-američkim plesovima i nastupala. Obitelj i parner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu. Zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske. Osim moje ljubavi prema plesu oduvijek sam obožavala putovati. Uspjela sam upoznati do sad mnogo zemalja, a cilj mi je posjetiti sve.’

    Ivana Knoll (Foto: Domagoj Biondić)

    IVA BREŠKI

    Lijepa Iva predstavlja Varaždinsku županiju. Učenica je Opće gimnazije i sebe smatra jednostavnom osobom. Voli stjecati nova iskustva i nova poznanstva, što je i razlog zašto se prijavila na izbor za Miss Hrvatske. Imam razvijenu veliku empatiju, kako prema ljudima tako i prema životinjama. Volim pomagati. Najviše sam sretna kad druge činim takvima. Ne volim prazne riječi i pusta obećanja. U slobodno vrijeme uživam u prirodi, ako je lijepo vrijeme. Ako nije, zavalim se u krevet i čitam. To me najviše opušta. Televiziju ne gledam, nemam ga uopće u sobi. U Osnovnoj sam se bavila glumom, što mi je i velika strast, no nažalost, prekinula sam s dramskom zbog obaveza. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja trenirala sam odbojku, no međutim i s time sam se prestala baviti. Nekima je to mozda nepojmljivo, no ja zaista ne volim shopping. Veselim se budućnosti i svemu što ona nosi.’

    Iva Breški (Foto: Domagoj Biondić)
    izvor:dnevnik.hr foto:pr

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    VIDEO Uskrsna čestitka šibenskog biskupa Tomislava Rogića

    Uskrs ima snagu pobjede jer je pobijeđena smrt kao posljednja prijetnja, poručio je šibenski biskup Tomislav Rogić uoči najvećeg kršćanskog blagdana. Uskrsnu čestitku biskupa...

    U Knjižnici predstavljanje knjige Nade Rudan i izložba...

    U Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik, u utorak, 2. travnja u 18 sati bit će predstavljena knjiga "Mjesečeva sestra" Nade Rudan uz otvorenje izložbe...

    Crnica igra za povratak serije u Pulu: ‘Moramo...

    Malonogometaši Crnice igraju večeras za ostanak u igri, za prolongiranje kraja sezone. Za to će im trebati pobjeda protiv Pule u drugoj utakmici četvrtfinala...

    Fešta od košarke na Baldekinu, Šibenka protiv favoriziranog...

    U subotu je na Baldekinu nova fešta od košarke. Šibenka dočekuje Zadar u klasiku hrvatske košarke, pred, vjerujemo, punim tribinama. Gosti su, jasno, favoriti,...

    NAJNOVIJE

    VIDEO Uskrsna čestitka šibenskog biskupa Tomislava Rogića

    Uskrs ima snagu pobjede jer je pobijeđena smrt kao posljednja prijetnja, poručio je šibenski biskup Tomislav Rogić uoči najvećeg kršćanskog blagdana. Uskrsnu čestitku biskupa...

    U Knjižnici predstavljanje knjige Nade Rudan i izložba Borisa Obratova

    U Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" Šibenik, u utorak, 2. travnja u 18 sati bit će predstavljena knjiga "Mjesečeva sestra" Nade Rudan uz otvorenje izložbe...

    Crnica igra za povratak serije u Pulu: ‘Moramo pokazati zašto smo tu gdje jesmo’

    Malonogometaši Crnice igraju večeras za ostanak u igri, za prolongiranje kraja sezone. Za to će im trebati pobjeda protiv Pule u drugoj utakmici četvrtfinala...

    Fešta od košarke na Baldekinu, Šibenka protiv favoriziranog Zadra traži prekid crnog niza

    U subotu je na Baldekinu nova fešta od košarke. Šibenka dočekuje Zadar u klasiku hrvatske košarke, pred, vjerujemo, punim tribinama. Gosti su, jasno, favoriti,...