Šibenska učiteljica odbila dar učenika: ‘Di ste kupili sat da ga mogu zamijeniti za naušnice?’

Na kraju školske godine vrlo često je običaj da djeca učitelju ili profesoru kupe neki poklon, obično prvi put na kraju četvrtoga razreda osnovne škole kada djeca kreću dalje i opraštaju se od osobe koja im je četiri godine držala nastavu.

Takav je slučaj i sa četvrtašima jedne šibenske osnovne škole koji su svojoj učiteljici kupili dar za rastanak koji su sami izabrali. No, njezina reakcija je nemalo iznenadila roditelje, kaže nam majka jednog djeteta( podaci poznati redakciji).

– Četvrtaši su svojoj učiteljici kupili sat koji su sami izabrali na što im je ona rekla da što će njoj sat kada ima sto satova i da ona ne kasni. Pitala ih je gdje su ga kupila da ga zamijeni za naušnice. Djeca su joj odgovorila da nisu ništa gravirala i da može zamijeniti sat – priča nam čitateljica.

mama

 

Djeca ponekad znaju preuveličati stvari, ali kako nam kaže, čim je od svojeg djeteta čula za tu situaciju provjerila je kod drugih roditelja priču. Svi su potvrdili isto.

foto:ilustracija

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.