Šibenčanka Maja Spahija, Miss Hrvatske za 2015.godinu, na internet stranici The Most Beautiful Women in the World uvrštena je među sto najljepših žena na svijetu.

– Veseli me što su me uvrstili na ovu prestižnu stranicu, jer sam ušla u društvo brojnih ljepotica iz svijeta mode, sa svih kontinenata. Svako priznanje godi, a pogotovo kad dolazi od ljudi koji desetljećima prati svijet modela – komentirala je za Slobodnu Dalmaciju.

Njezin se život u protekloj godini dana potpuno promijenio, a ona se pokazala kao dosta netipična misica koja nije bila prvenstveno usmjerena na vlastiti izgled i promociju, nego se zdušno uključivala u brojne humanitarne projekte, terapijske aranžmane kojima se pomagalo štićenicima centra Šubićevac, a vještom se iskazala i u – popravljanju kartinga.

Krunu je prije nekoliko dana predala nasljednici, Miss Istarske županije.

Veselilo me što se izbor održavao u mom rodnom Šibeniku, a novoj misici sam savjetovala da ostane ista i da se što više otvori humanitarnim akcijama. Svim curama koje se žele natjecati na izborima ljepote poručujem da je za ljepotu važna unutarnja ljepota i mir, jer samo zadovoljna žena može biti i lijepa žena – veli Maja.

miss hrvatske za miss svijeta 170616 9

Maja je kao članica žirija sudjelovala i izboru Miss mama u Šibeniku, a svoju tijaru misice zamijenila je, ni više ni manje, nego – kacigom.

– Dobila sam posao u “Jollyju”, trenutno pratimo izgradnju novog hotela u Vodicama, stalno smo u nadzoru i obilasku gradilišta i veseli me što moja struka arhitektonskog tehničara i dizajnera interijera dobiva nadogradnju u praksi – rezimira vrijedna ljepotica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.