U prostorijama Urbanog centra danas počinju `Adults tech´ radionice.  Riječ je o edukacijama koje Grad Šibenik organizira u suradnji s Keithom Bradleyjem, informatičkim stručnjakom iz SAD-a.
Temeljna ideja „Adults tech“ edukacija je stvaranje povoljnije poduzetničke klime u Šibeniku, a  posebne su po tome što će  Bradley polaznicima ponuditi drugačiji pristup i metode u radu od uobičajenih. Glavna zadaća američkog stručnjaka bit će pomaganje sadašnjim i budućim poduzetnicima u pronalaženju pravih ideja u poslovanju te davanje smjernica po kojima će te ideje na pravilan način razviti i realizirati. Cilj Keitha Bradleyja je da za vrijeme trajanja radionica pokuša razviti i usaditi vještine polaznicima, kako bi u budućnosti bili sposobni sami otvoriti put prema globalnom poduzetničkom tržištu.

Radionice će se održavati srijedom, u terminu od 18 do 20 sati, sve do 21. prosinca 2016.g.

Odaziv na radionice je odličan te je već popunjen predviđeni broj polaznika prve grupe.

Upisi se nastavljaju i dalje, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj telefona 022/331-624, e-mail ui@ucsibenik.hr .

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.