Tek što je završila stara počinje nova školska godina. Mate Bralić je dječak kome baš, ali baš ničeg ne manjka, niti ljubavi, ni pažnje ni prijatelja, igre, svih dječjih radosti. Okružen obitelji, prijateljima, svoja ‘Tri mušketira’, kako naziva Antu-profesora gitare,Roka – volontera, Karla – videćeg pratioca u novoj školskoj godini dobit će i asistenta u nastavi kome se neizmjerno raduje.

mate bralic1

mate bralic

mate bralic2

mate bralic3

Ali, uvijek postoji to glupo ALI … Sva djeca imaju knjige, no Mati treba jedna jako pametna knjiga, računalo koje govori, bilježnica koja čita napisano. Ovog ljeta Matini prijatelji su pjevali za Matu i sav prihod koji su tako maleni, dragi i dobri prikupili na koncertu uplaćen je na račun slijepih i slabovidnih osoba i fali, još samo malo fali do punog iznosa da se kupi računalo Na dan  22.8.2016. Mate je na korak do početka nastavka svog dječjeg života u redovnoj školi pa ako se želite, možete i osjećate da trebate uključiti, uplatu iznosa možete izvršiti na IBAN: HR8324110061100008857, Udruga slijepih, sa naznakom „za Matu Bralića“.

foto: Regina Vikario

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.