FOTO Dario donirao televizije internom odjelu: Kao šibenskom sportašu dužnost mi je pomagati lokalnoj zajednici

Dario Šarić još je jednom pokazao da je osim na parketu velik i izvan njega. Šibenski košarkaš odlučio je, naime, Odjelu interne medicine Opće bolnice Šibensko – kninske županije donirati pet TV prijemnika.

Dario je u pratnji svoga oca Predraga u šibensku bolnicu s  darovima stigao danas, gdje su ga dočekali ravnateljica OB Šibenik Sanja Jakelić kao i djelatnici internog odjela.

dario tv 1

– Jučer nas je kontaktirao gospodin Dario Šarić te izrazio želju da nešto donira našoj bolnici, između ostalog i zbog toga što su neki članovi njegove obitelji liječeni na ovom odjelu. Odlučili smo se da to budu televizori, dakle nešto što može prije svega biti na korist pacijentima. Iskreno se zahvaljujem Dariju i članovima njegove obitelji, u svoje osobno ime, a posebno u ime djelatnika internog odjela jer to je u neku ruku i nagrada za njihov trud i savjesno obavljanje posla – kazala je ravnateljica Sanja Jakelić.

dario tv 3

Dario, koji uskoro putuju u Philadelphiju, gdje će se priključiti svojoj novoj momčadi, Sixersima, kazao je kako rado pomaže.

– Kao šibenskom sportašu osjećam da mi je dužnost pomoći lokalnoj zajednici, svome gradu, u ovom slučaju šibenskoj bolnici koja skrbi o zdravlju naših građana. Ovo jest mala gesta, ali osjećam se stvarno posebno što imam priliku pomoći – kazao je Dario.

Tko zna, možda će ga netko od pacijenata na jednom od tih televizora gledati kako igra u dresu Philadelphije?

– Zašto ne, ako budu bili budni tako kasno. Možda im bolesnički dani brže i lakše prođu gledajući svog momka iz Šibenika kako igra košarku u NBA ligi – zaključio je dario Šarić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.