" "
Više

    " "

    Veliki ljubavni horoskop: Neki će imati fatalni susret života

     

    Svaki znak voli i ljubi drukčije ili ima drukčija ljubavna očekivanja. Dok su jedni erotični i temperamentni (primjerice Ovnovi, Lavovi i Škorpioni) te lako osvajaju suprotni spol, drugi su sramežljiviji i oprezniji (Ribe, Bikovi i Rakovi). Budući da je Jupiter ušao u polje braka kod Ovnova, mnogi koji su u vezama stat će pred matičara i odlučiti se za zajednički život.

    Bikove najbolje ljubavno razdoblje očekuje od 13. studenog do 8. prosinca, kad bi se mogli neočekivano zaljubiti, gotovo preko noći. Blizanci će ovu godinu pamtiti po velikoj ljubavi koja bi se mogla dogoditi tijekom prosinca, vjerojatno sa Strijelcem ili Vagom.

    Lavove koji su dugo samovali do kraja godine očekuje mnoštvo prilika za flert, avanturu, ali i značajnu vezu, a uzbuđenja će najviše biti tijekom listopada i studenog. Za razliku od prvog dijela godine, Djevice do kraja 2016. očekuje nešto mirniji ritam, ali i neprilike s roditeljima koji neće odobravati njihov ljubavni izbor. Vage će cijelu godinu pamtiti po posebno lijepoj vezi, a posebno će romatično biti u drugoj polovici, kad Jupiter ulazi u njihov znak.

    Škorpione tijekom jeseni očekuje nova ljubav, no trebali bi pripaziti da se ne zaljube u nekog zauzetog. Jarcima će ljubavna prošlost zakucati na vrata, no možda se ipak bolje okrenuti nekom novom, tko ih više zavređuje. Vodenjaci bi mogli početi vezu sa strancem ili osobom koju će upoznati preko društvenih veza, a Ribama razdoblje do kraja godine donosi priliku da se zaljube i odmah uplove u “ozbiljne vode”.

    Ovan (21. 3. – 19. 4)

    ON: Ovnovi su vrlo erotični. Imaju iznimno visok libido i seks im je važna stavka u vezi. U ljubavi nisu previše romantični jer su često nestrpljivi i nemaju živaca za duga udvaranja. Odmah prelaze s riječi na djelo, pa za njih nisu previše nježne i romantične partnerice nego dinamične i strastvene žene kakvi su i oni. Nisu ni previše vjerni, pa ako nemaju zadovoljavajući partnerski odnos, brzo će utjehu potražiti sa strane. U duši su pravi zavodnici koji osvajaju markantnom pojavom i odlučnim stavom. Obožavaju kad se trebaju poigrati lovca i lovine, privlače ih nedodirljive i teško osvojive partnerice koje im stalno izmiču. No sve pod uvjetom da ne traje predugo jer Ovan od prevelike želje lako “pregori“.

    ONA: Strastvena Ovnica dinamična je i energična, baš kao i muškarac ovog znaka. Kad voli, voli strastveno, i dušom i tijelom potpuno se predaje partneru. U vezi je često upravo ona glavni pokretač odnosa. Jaka je i samouvjerena, pa je privlači isti takav tip muškarca koji se neće uplašiti njezine otvorenosti i izravna pristupa. Zavodljiva je i atraktivna izgleda, pa vrlo vještim odjevnim kombinacijama zna istaknuti najljepše na sebi. Zna i zavoditi onog tko joj se sviđa te tu nastupa izravno i bez okolišanja. Voli znati na čemu je s potencijalnim partnerom, pa će mu vrlo otvoreno dati do znanja da joj se sviđa.

    Bik (20. 4. – 20. 5)

    ON: Senzualni Bikovi osvajaju samozatajnom prirodom. Ne jurišaju u ljubavne veze nego ženu koja im se sviđa osvajaju strpljivo i mudro. Razvit će pravu strategiju osvajanja i zavođenja, pa se žena u njega vrlo brzo i lako zaljubi. U osvajanju bi lako mogao ponijeti titulu najupornijeg zavodnika jer od žene u koju je zaljubljen ne odustaje lako. Muškarci ovog znaka imaju prirodni šarm, neusiljeni su i vrlo jednostavna nastupa. Ugodni su sugovornici koji suprotnom spolu znaju uputiti komplimente. Privlače ih mirne i stabilne žene, a bježat će od onih koje su previše koketne ili nepouzdane. U ljubavi prije svega traže sigurnost i utočište. Stoga im je bitno da je partnerica vjerna te da im bude dovoljno posvećena.

    ONA: Venera vlada Bikom, stoga nije čudno što se u ovom znaku često rađaju vrlo lijepe i senzibilne žene. One su romantične, žene u punom smislu te riječi, prirodno ženstvene, ali i strastvene. Vrlo dobro skrivaju osjećaje kad su zaljubljene, no dat će i pokoji znak drugoj strani da ima šansi kod njih. Ljubav kod Bikice često ide kroz želudac, pa će partnera osvojiti i kulinarskim vještinama. Privlače je muškarci koji su samopouzdani te koji imaju jasan stav o sebi i životu. Ona je prije svega praktična i realna žena, pa je zanima i zarađuje li dobro njezin partner. U ljubavi je vjerna, podatna i nježna. Jako voli poljupce i partnerove zagrljaje, i to što više, to bolje…

    Blizanci (21. 5. – 20. 6)

    ON: Muškarac Blizanac je lukav osvajač koji ima mnogo šarma. Vrlo je rječit, zabavan i voli se smijati, pa se ističe u društvu i lako privlači pozornost suprotnog spola. Zna ugoditi ženi a da pritom ne ispadne nametljiv, a ne štedi ni na komplimentima. U svakoj se temi brzo snađe i prilagodi pa uvijek ima materijala za razgovor. Blizanci su prirodni zabavljači, pa se žene oduševe njihovim samopouzdanim nastupom i pomalo dječačkim šarmom. U ljubavi nisu previše vjerni jer su veliki obožavatelji žena te često ulijeću iz veze u vezu. Privlači ih samozatajan i pomalo tajnovit tip žena, pa uživaju u polaganu razotkrivanju. U seksu vole eksperimentirati, a izbjegavaju rutinu ili monoton odnos.

    ONA: Ona je prirodna koketa koja zna privući mušku pozornost. Uvijek je lijepo dotjerana i našminkana, prati modne trendove i atraktivna je izgleda. U društvu je možete prepoznati prema grlenu smijehu i kao najglasniju od svih. Voli biti u središtu pozornosti, ali nije nametljiva. U ljubavi traži pouzdana partnera na kojeg se može osloniti, ali ne smije biti dosadan. U svemu traži uzbuđenje, pa joj treba poticajan muškarac koji će znati njezinu pozornost održati budnom. Kako je stalno u pokretu, izbjegavat će muškarce koji su previše kućni, inertni tipovi. Niti jedna prava Blizančica ne trpi rutinu, pa ni bračnu. Česti izlasci i zabave podrazumijevaju se u vezi, ali i braku.

    Rak (21. 6. – 22. 7.)

    ON: Samozatajni muškarac Rak osjećajna je i intuitivna osoba koja vrlo lako pročita ženine namjere i lako slijedi njezine potrebe. Odličan je ljubavnik koji će sve učiniti da se partnerica osjeća ženom u punom smislu te riječi. Voli sigurnost i toplinu doma, stoga će izabrati ženu s kojom će moći graditi budućnost i koja će ga u svemu pratiti. Obožava nježne, ženstvene žene koje su meke i podatne poput svile. Kad zavodi, čini to vrlo suptilno, točno zna što ženi treba u životu i kako je najlakše osvojiti. On mora osjećati da mu žena emocionalno potpuno pripada kako bi pokazao svoje osjećaje. Najveća mu je mana što je često nepovjerljiv i ljubomoran, pa mu partnerica mora stalno dokazivati da ga voli.

    ONA: Račica je romantičarka u duši. Mjesec vlada njezinim znakom, pa je i vrlo osjećajna te senzibilna. Ima izraženu intuiciju te lako prepoznaje namjere suprotnog spola. Nije ju lako osvojiti, a osobito će pobjeći pred previše nametljivim udvaranjem. Ona voli sve što je sa stilom, pa će je najviše privući muškarac koji ima džentlmenske manire. Osvojit će je lijep buket cvijeća ili izlazak na romantično mjesto. U ljubavi je iznimno vjerna i privlače je partneri koji će joj pružiti sigurnost, kojoj teži cijeli život. Njezino je poimanje ljubavi poput najljepše ispričane ljubavne bajke – kućica u cvijeću i romantičan, pouzdan muškarac. Ne dobije li takvog, radije će ostati sama.

    Lav (23. 7. – 22. 8.)

    ON: Strastveni muškarac Lav veliki je osvajač ženskih srca. U kakvu god se društvu zatekao, plijeni pozornost smislom za humor, ali i poznavanjem ozbiljnih tema. U svakom se društvu dobro snalazi i često je glavni zabavljač. Upravo je zbog toga vrlo privlačan suprotnom spolu jer spontano nastupa i zna očarati ženu. Privlače ga dotjerane, samopouzdane i ambiciozne žene. Želi ženu s kojom će se s ponosom moći pokazivati u društvu i koju će nositi na dlanu kao kap vode. Sa zavođenjem nema većih teškoća, zna kako prići ženi i što joj treba reći. Siguran je u sebe, a voli i kad mu se daju komplimenti. U ljubavi je pažljiv partner koji će sve učiniti da se izabranica njegova srca osjeća kao kraljica.

    ONA: Ponosna i energična, Lavica je žena koja je često u središtu pozornosti suprotnog spola. Privlači poglede dotjeranim izgledom, ali i stavom. U ljubavi je vrlo strastvena, erotična i topla te često preuzima inicijativu u seksu. Otvorena je i srdačna, a ako je zaljubljena, znat će zavesti partnera. Kad je zaljubljena, sva je u oblacima, spremna sve učiniti za voljenu osobu. Voli kad joj se partner divi, kupuje joj darove i izvodi na skupa mjesta. Ona je žena sa stilom i za nju vrijedi samo najbolje. U vezi je često glavna strana, pa joj zato i odgovaraju podređeniji tipovi muškaraca. Sa sebi sličnima neće se dobro slagati jer će brzo doći do borbe ega i prevlasti u vezi.

    Djevica (23. 8. – 22. 9.)

    ON: Uvijek suzdržan i odmjeren muškarac ovog znaka mnogima je teško osvojiva tvrđava. Ne prepušta se osjećajima samo tako i, ako je zaljubljen, strpljivo će čekati dok ne dobije dovoljno ljubavne naklonosti od druge strane kako bi krenuo osvajati. On uvijek igra na sigurno, a sigurnost traži i u vezi. Djevica nije muškarac za bezazlene flertove ili pustolovine za jednu noć, on želi mudru i zrelu partnericu te stabilnu vezu. Kad voli, voli iskreno i ne spada u nevjerne znakove. Iako na prvi pogled djeluje suzdržan, muškarac ovog znaka vrlo je strastven te je odličan ljubavnik. Privlače ga žene koje su vrijedne i ambiciozne baš kao što je i on. Djevice ne vole burne odnose u kojima se sve događa odjednom.

    ONA: Decentna i odmjerena Djevica privlači pozornost elegancijom i ženstvenošću. Ni u čemu nikad ne pretjeruje, sve kod nje ima smisla i reda. U zavođenju će rijetko preuzeti inicijativu, draže joj je da to učini muškarac. Nije nametljiva i vrlo je oprezna, pa je takva i u ljubavi. Kako bi zavrijedio njezinu ljubav i naklonost, muškarac će se itekako morati potruditi oko nje. Djevica nije zavodnica od velikog stila, jednostavno se i ne vidi u toj ulozi, no zato je odlična partnerica u vezama. Ustrajnih je osjećaja i vjerna te se na nju partner u svakom trenutku može osloniti. No vrlo je kritična te jako izbirljiva, pa malotko može udovoljiti njezinim visokim ljubavnim prohtjevima.

    Vaga (23. 9. – 23. 10.)

    ON: Ako bi se tko trebao nazvati najvećim šarmerom Zodijaka, onda je to muškarac Vaga. Zavođenje mu je u krvi i on to tako dobro radi da se može pohvaliti priličnim brojem ljubavnih veza. Njegov je šarm fatalan za mnoge žene, a osvaja ljubaznošću i spontanošću te šarmom, kojeg ima u izobilju. U ljubavi su Vage popustljivi partneri koji se znaju prilagoditi partneričinim potrebama. Zauzvrat ne očekuju mnogo, ali traže dovoljno slobode jer ne podnose ljubomorne i posesivne žene. Vole druženja, prijatelje i izlaske, pa se podrazumijeva da i njegova partnerica mora biti takva. Obožava društvene žene, koje su komunikativne, koje vole promjene i koje će mu davati dovoljno slobode.

    ONA: Budući da Venera vlada ovim znakom, žene Vage su putene i ženstvene. Nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a njegovanim izgledom prave dame lako privlače mušku pozornost. Vole zavoditi i uživaju u ljubavnim igrama. No ako se ponašaju koketno, to ne znači da nužno žele koga zavesti, takvim ponašanjem samo zadovoljavaju urođeni instinkt. U ljubavi su vrlo strastvene, a često biraju jake i dominantne partnere. Privlače ih iznimno muževni muškarci čvrstih stavova, a traže topao zagrljaj i sigurnost. Nisu previše vjerne jer su stalno željne uzbuđenja i novih ljubavnih izazova. Vage su u krevetu vrlo kreativne, a ugođaj im je važan kao i tjelesni kontakt.

    Škorpion (24. 10. – 21. 11.)

    ON: On je pravi kralj erosa. Gotovo magnetski privlači sve koji su mu blizu. Ima nešto posebno u njegovim očima, koje prirodno iskre od seksualne energije. Vrlo je erotičan i već je njegova pojava dovoljna da uznemiri ženska srca. U ljubavi je vrlo posesivan i često provjerava partneričina kretanja ne bi li je ulovio u nevjeri. Težak je i zahtjevan partner, no kad voli, onda je to čista i bezuvjetna ljubav. Na glasu je kao veliki zavodnik, a ženu koja mu se sviđa osvajat će taktički lukavo, pa će se brzo zaplesti u njegovu ljubavnu mrežu. Privlače ga putene i seksi žene koje imaju visok libido jer jedino takve mogu utažiti njegovu veliku seksualnu energiju. U krevetu ima samo jedan cilj – primiti i pružiti što veći užitak.

    ONA: Žena ovog znaka je seksi i zrači energijom koja muškarce ne ostavlja ravnodušnima. Samozatajna je, magnetična pogleda i djeluje teško osvojiva, no to je samo “fasada”. Žena ovog znaka nikad prva ne otkriva osjećaje. U osvajanju će muškarcu prepustiti tu ulogu, a ona će se prepustiti i uživati u zavođenju. U ljubavnim je vezama vrlo strastvena, ali često i vrlo ljubomorna, pa joj treba muškarac koji će joj biti potpuno vjeran. Za voljenu osobu spremna je učiniti sve i žrtvovati se. Ako veza pukne, učinit će sve da vrati partnera boreći se svim raspoloživim sredstvima. Ne voli da ju se ispituje o njezinoj prošlosti i svemu želi da se cijeni i poštuje njezina privatnost.

    Strijelac (22. 11. – 21. 12.)

    ON: Optimistični i uvijek veseli Strijelci veliki su zavodnici. Muškarac ovog znaka spontan je i otvoren te, ako mu se svidi neka djevojka, on će joj odmah prići. Ne voli okolišati, pa će joj otvoreno dati do znanja da mu se sviđa. Strijelce privlače atraktivne žene sportskog duha koje vole lude zabave, putovanja i izlaske kao i oni. U ljubavnim su vezama zabavni i spontani. S njima nikad nije dosadno jer uvijek nađu teme za razgovor. No teško se uz nekog trajnije vežu, osobito u mlađim danima, kad im je zabavnije lutati iz veze u vezu. No kad budu stariji, spremniji su se smiriti i napustiti svoj pustolovni život. Odlični su ljubavnici, puni mašte i originalnih ideja, pa je suživot s njima vrlo zanimljiv.

    ONA: Vrckava i nestalna žena ovog znaka osvaja neposrednošću. Nemirna je duha, uvijek u potrazi za akcijom i uzbuđenjima. Upravo je to tajna njezine privlačnosti jer u muškom društvu slovi za zabavnu ženu. U ljubavi je spontana i otvorene seksualnosti, pa joj nije problem prva prići muškarcu koji joj se sviđa. Voli duhovite i zabavne muškarce te će u širokom luku izbjegavati one koji su previše ozbiljni i komplicirani. Često stvara ljubavne veze iz prijateljstva jer su joj bitni dobro razumijevanje i kvalitetna komunikacija. U vezama nije previše vjerna i zna doći u kušnje, no s godinama, kao i muškarac ovog znaka, postaje sklonija vezati se uz stabilna partnera.

    Jarac (22. 12. – 19. 1.)

    ON: Stabilan i pouzdan, muškarac Jarac u ljubavi traži postojane osjećaje i sigurnost. Ima iznimno jak libido, što se ne bi reklo prema njegovu suzdržanu ponašanju. No jednom kad otključa svoje srce, postaje nezasitan. Nije zavodnik od velikog formata, ne nameće se i ne ističe, no zna učiniti potrebne korake ako mu se tko sviđa. Najčešće će se prvo dobro raspitati o toj osobi kako bi stekao kakvu– takvu sliku o njoj. Zavodi staloženo, nenametljivo i s dozom opreza jer, ako se tko boji biti odbijen ili povrijeđen, onda je to Jarac. U ljubavi je dubokih i trajnih osjećaja te se voli vezati na duge staze. Privlače ga radišne i ambiciozne žene jer je i on vrlo poslovna duha. Prezire nevjeru i od nje vječno strahuje.

    ONA: Smirena i staložena žena Jarac mnogim je muškarcima prava enigma. U tome se krije njezina moć zavođenja jer već svojom pojavom zagolica tuđu maštu. Dotjerana i nikad vulgarna, djeluje vrlo profinjeno i decentno. Nikad prva ne pristupa muškarcu nego voli kad on učini prvi korak. Izbjegava komplicirane muškarce, boeme, sanjare i neiskrene, a teži praktičnim i realnim muškarcima kakva je i ona. Želi si stvoriti sigurnu budućnost, pa će je itekako zanimati radi li muškarac koji joj se sviđa i kakav posao ima. U ljubavnim vezama pokazuje veliku odgovornost i iskrenih je osjećaja, stoga za nju nisu površne veze, flertovi i avanture. Vrlo je strastvena u seksu.

    Vodenjak (20. 1. – 18. 2.)

    ON: Zanimljiv i uvijek originalan, muškarac Vodenjak veliki je miljenik žena. Njegova srdačnost, briga za druge i prijateljski nastup pravi su mamac za žene. Rijetko je sam, voli biti okružen društvom, gdje i stječe simpatije suprotnog spola. Stoga njegove veze često nastaju iz spontanih druženja i upoznavanja. S njim nikad nije dosadno jer ima asa u rukavu, a to je njegov vedar duh i optimizam. Maštovit je ljubavnik koji zna udovoljiti partnerici. Iako voli svoju slobodu više od svega, uz pravu partnericu spreman se promijeniti, pa i smiriti. Nije ljubomoran i ne kontrolira partneričina kretanja niti joj brani druženja s prijateljicama. On je pravi partner za žene koje nisu sklone ljubomori te koje su otvorene i spontane.

    ONA: Društvena i elokventna, žena Vodenjak plijeni pozornost gdje god se pojavi. U svemu je uvijek svoja, ne prati modne trendove, nego se oblači prema svom nahođenju, pa djeluje vrlo atraktivno i originalno. U ljubavi je spontana, zna iskreno voljeti, a pritom partneru dati dovoljno slobode da se ne osjeća sputanim. I u seksu je posebna, voli isprobavati novotarije jer ne podnosi rutinu. Sa zavođenjem nema nikakvih problema. Ako joj se tko sviđa, prvo će mu ponuditi ruku prijateljstva, a onda ga zavoditi na svoj fin, suptilan i neodoljiv način. U mladosti je razigrana i sve želi isprobati, no s vremenom se smiri te više naginje sigurnosti u vezi.

    Ribe (19. 2. – 20. 3.)

    ON: Ribe se često dijele na dva tipa: na samozatajne i na one koje su jako otvorene i brbljave. No kojoj god kategoriji pripadali, snažno privlače suprotni spol. Njihov pogled pun dubine, muževnost i način udvaranja su posebni. Osvajaju romantičnim izjavama, komplimentima i darovima. Znaju učiniti da se žena uz njih osjeća jedinom na svijetu. No često su prevrtljivi, pa lete s cvijeta na cvijet dok se ne skrase. Kad su zaljubljeni, nitko nije romantičniji od njih, a kad iskreno vole, sve će učiniti da im se izabranica osjeća poput kraljice. Privlače ih karakterno jake žene uz koje će osjećati sigurnost, a često i prepustiti potpuno vodstvo u odnosu. U seksu su skloni eksperimentiranju, no to nikad jasno ne daju do znanja.

    ONA: Žena ovog znaka vrlo je zaljubljiva, nježna i romantična te je u vječnoj potrazi za idealnom ljubavi. Stoga nije čudno što često ide iz veze u vezu tražeći onog pravog. Pažnju suprotnog spola privlači sanjarskim pogledom i ženstvenošću. Vrlo je zavodljiva i nevjerojatno lako osvaja suprotni spol. No iznimno je ranjiva i osjetljiva, pa je ljubavni krahovi pogađaju jače nego ostale astrološke znakove. Koliko god djelovale podatno i popustljivo, nije ih lako osvojiti. No ako je udvarač dovoljno uporan, zauzvrat će dobiti nježnu i ženstvenu ženu koja zna iskreno voljeti. One se potpuno predaju partnerove ruke i spremne su ispuniti sva njihova maštanja i potrebe.

    izvor:24sata

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    FOTO Na Veliki četvrtak u šibenskoj katedrali održana...

    Misu posvete ulja u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, na Veliki četvrtak 28. ožujka u jutarnjim satima, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Uz...

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na...

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati...

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera...

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...

    NAJNOVIJE

    FOTO Na Veliki četvrtak u šibenskoj katedrali održana misa posvete ulja

    Misu posvete ulja u katedrali svetog Jakova u Šibeniku, na Veliki četvrtak 28. ožujka u jutarnjim satima, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić. Uz...

    Provedite dan u Azimutu! Popodne obavite ‘šoping’ na buvljaku a navečer plešite uz Ministrante

    U klubu Azimut program u petak, 29. ožujka počinje već u popodnevnim satima tradicionalnim buvljakom u 16.30 sati a potom kreće koncert riječkih Ministranata...

    Ne propustite posjetiti Prvić Luku i naučiti šivati ‘šudar’ ili izraditi svoj ‘škanjel’

    Kreativke s Prvića ovaj put osmislile su novi projekt, 'ŠUŠKA – šudari & škanjeli', podržan od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koji ima...

    Župan Marko Jelić nositelj liste koalicije ‘Odgovor sjevera i juga’ u devetoj izbornoj jedinici

    Stranka Akcija za promjene predstavila je u četvrtak programske točke koalicije s Agrarnom strankom te potpisala deklaraciju o predizbornoj i postizbornoj suradnji s Nezavisnom...