Gradsko društvo Crvenog križa Vodice u suradnji sa Zajednicom Cenacolo poziva Vas na glazbeno – scenski prikaz ‘Svatko glumi sebe’.

Predstava u kojoj se prikazuje život suvremene obitelji sa njenim malim i velikim problemima i radostima odigrava se kroz projekt ‘Iz tame u svjetlo’ u sklopu programa borbe protiv ovisnosti.

Na području Republike Hrvatske projekt se provodi od 2008. godine s ciljem podizanja svijesti o problemima ovisnosti, te o važnosti prevencije i edukacije.

Cilj projekta je ukazati na rastući problem ovisnosti koji se javlja u današnjem društvu, na štetne posljedice ovisnosti, činjenicu kako se ovisnost u početku olako shvati i vodi do fizičkog i psihičkog razdora; pokazati kako ovisnost uništava društvene i međuljudske odnose u obitelji, školi i prijateljstvu; kako ovisnost utječe na samopoštovanje osobe, potaknuti na smanjivanje predrasuda prema bivšim ovisnicima i kako pomoći njihovu resocijalizaciju.

Predstava će se održati u srijedu, 5. listopada 2016. godine u Kulturnom centru Vodice s početkom u 20 sati.

izvor:infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.