FINA je raspisala natječaj za dodjelu 20 studentskih stipendija koji će godinu dana mjesečno dobijati tri tisuće kuna. Na natječaj, koji je otvoren do 24. studenoga mogu se javiti redoviti studenti i studentice 2. godine diplomskog studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i to profila Obrada informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo, zatim Fakulteta organizacije i informatike smjerova Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava ili Baze podataka i baze znanja. Javiti se mogu i studenti Prirodoslovno-matematičkog fakulteta smjerova Primijenjena matematika ili Računarstvo i matematika te Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, smjer Informatika i Računarstvo

Jedan od uvjeta je i ukupan prosjek ocjena tijekom studija veći od 3,5 kao i redovitost studiranja. Studenti ne smiju biti stariji od 25 godina, moraju znati engleski jezik, a pri izboru FINA će vrednovati i socijalni status kao i postignuća na natjecanjima, priznanja i nagrade te dodatno obrazovanje.

Uvjete natječaja provjerite OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.