Na terenima ‘šibenskog Roland Garrosa’ uvijek je živo, uvijek je neka akcija. Sve zahvaljujući vrlo agilnom Teniskom klub Šubićevac – Šibenik i njegovim prijateljima. Dok njegov podmladak niže odlične rezultate na raznim turnirima, oni stariji nastoje im osigurati što bolje uvjete za treniranje.

tenis 6

Pa su tako nakon nedavne akcije sadnje čempresa, u kojoj su sudjelovala i sama djeca, i koja će kompleksu na Šubićevcu u konačnici, osim vizualnog osvježenja, donijeti i toliko potreban hlad, ovih dana krenuli i radovi na uređenju šetnice.

tenis 1

tenis 5

‘Svima ce nam biti mnogo urednije i ljepše. Postavit će se kocke koje će dati jedno novo ruho teniskom centru. Nema stajanja, samo jakoooooo !!!’, poručili su iz TK Šubićevac – Šibenik.

IMG_3950

Valja podsjetiti i da je u gradskom proračunu, zahvaljujući amandmanu Petra Baranovića, osigurano 350 tisuća kuna za postavljanje takozvanog ‘balona’ u sklopu teniskog kompleksa na Šubićevcu, a sve kako bi djeca dobila primjerene uvjete za treniranje.

(foto: facebook TK Šubićevac – Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.