Oko 50 kilograma marihuane natopljene morskom vodom pronašli su šibenski pomorski policajci jučer kod otoka Kornat u kornatskom akvatoriju, doznajemo u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

– Prema preliminarnim pregledima, utvrđeno je da je riječ o marihuani, a vrijednost ne možemo procijeniti s obzirom da je natopljena morskom vodom. Naime, riječ je o težini koja nije realna pa nismo sigurni koliku vrijednosti ima ta biljna materija – kazala nam glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Marihuanu će policija poslati u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da je riječ o toj drogi. Policajci, također, rade na otkrivanju onoga tko je marihuanu švercao.

Podsjetimo, početkom tjedna  je na Murter doplutalo stotinjak kilograma marihuane. Dio su pronašli građani, a dio policajci koji pokušavaju utvrditi čija je ‘trava’. I na obale Visa i Hvara, kao i Dubrovnika, doplutala je proteklih dana marihuana zapakirana u vrećicama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.