Odlične rezultate ostvarili su mladi članovi Teniskog kluba Šubićevac-Šibenik proteklog vikenda. O polufinalu Ester Šuše na U14 turniru u Šibeniku već smo izvijestili, a još bolje vijesti stigle su iz Stobreča, s tamošnjeg Otvorenog prvenstva do 10 godina.

mafta dobric

Šibenski klub s tog se turnira vraća s jednom pobjednicom i jednim finalistom. Marta Dobrić osvojila je, naime, turnir u konkurenciji djevojčica, dok je kod dječaka Dorian Stiblik igrao finale.

tk

Što se tiče ostalih rezultat članova TK Šubićevac-Šibenik, Isabela Drašković igrala je polufinale srebrnog turnira, baš kao Lola Ševerdija, Keira Šupe stigla je do četvrfinala srebrnog turnira, Iva Halužan do četvrtfinala brončanog turnira,Nera Labor  bila je druga na zelenom turniru, a Fani Zorčić igrala je polufinale zelenog turnira.

Kod dječaka, Vito Nakić bio je prvi, a Niko Nakić drugi na srebrnom turniru,Luka Živković igrao je polufinale brončanog turnira,dok je Tonči Gašperov osvojio prvo mjesto na zelenom turniru.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.