Josip Živković, kandidat za šibenskog gradonačelnika iz koalicije SDP-HSS-HSU i nezavisni Anton Dobra, zajedno s kandidatom za šibensko-kninskog župana iz koalicije SDP-HNS-HSS-HSU Frankom Vidovićem, družili su se danas s građanima na završnom skupu pred nadolazeće lokalne izbore koji će se održati ove nedjelje.

Kandidat za gradonačelnika, Josip Živković naglasio je kako mu je drago da su građani pristigli na druženje.

– Željeli smo se družiti s ljudima, podijeliti ono što možemo podijeliti, osjetiti pozitivnu atmosferu i zajedništvo. Izađite na izbore u nedjelju i podržite mene i moje kolege, jer vam mogu garantirati da ćemo učiniti sve što je ljudski moguće za vas i za naš grad, kratko je kazao.

1

Vidović je naglasio kako je obišao čitavu županiju.

– Sve ono to sam vidio, uvjerilo me da ovo nije županija jednakih mogućnosti. Vjerujte mi da samo pet do deset kilometara od mora, ljudi nemaju dostojne uvjete za život. Aktualni župan napravio je divan spot, ali se nije slikao kod Knina i Kistanja, nigdje dalje od mora. Kroz 27 godina vlasti HDZ-a, našu su županiju napravili najgorom na Jadranu, ako ne računamo Ličko-senjsku. To želimo promijeniti- želimo županiju ravnomjernog razvoja. Želimo da naši mladi, pa čak i oni u srednjim godinama ostanu tu, da ne odlaze u Irsku. Sad kad sam vidio cijelu situaciju i cijelu županiju, uvjeren sam kako ova županija treba promjenu. Treba vlast koja će raditi za narod i uz narod. Bit će drugog kruga, to vam obećavam. Pozivam vas da zajedno skinemo paučinu sa županije, zajedno sa gradom, zaključio je Vidović.

2 4 5 6 7 8

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.