Potvrda kvalitete: Raslinski maraton primljen u Global Swim Series

Plivački maraton Raslina dobio je još jedno veliko priznanje. Naime, jedna od najpopularnijih utrka ovakvog tipa u Hrvatskoj primljena je u organizaciju Global Swim Series, čime je Hrvatska postala 30. zemlja u toj prestižnoj asocijaciji koja okuplja preko 100 plivačkih maratona iz cijelog svijeta. Dakle, onaj raslinski prvi je hrvatski maraton primljen u GSS.

Na to su u Društvu sportske rekreacije Raslina, organizatoru utrke, jako ponosni.

– Na ovaj način postajemo uistinu međunarodni plivački maraton, i cilj nam je privući u Raslinu plivače iz cijelog svijeta, ali i na ostale plivačke maratone u Hrvatskoj – kazao nam je Krešimir Lokas, iz DSR Raslina.

A kao što smo ranije pisali, osmo izdanje Plivačkom maratona Raslina održat će se 22. srpnja. Po običaju, uz tradicionalni maraton na pet kilometara održat će se i utrka na 1.5 kilometara kao i tri dječje utrke. Na maratonu (kotizacija 80 kn) i utrci od 1.5 km (kotizacija 60 kn) može nastupiti svatko, dok su dječje utrke (bez kotizacije) podijeljene po starosti (godišta 2005. i 2006., godišta 2007. i 2008., godišta 2009. i mlađi).

Prijave su već u tijeku na web stranici www.stotinka.hr, a sve pojedinosti možete pronaći na facebook stranici Plivački maraton Raslina.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.