Potvrda kvalitete: Raslinski maraton primljen u Global Swim Series

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Plivački maraton Raslina dobio je još jedno veliko priznanje. Naime, jedna od najpopularnijih utrka ovakvog tipa u Hrvatskoj primljena je u organizaciju Global Swim Series, čime je Hrvatska postala 30. zemlja u toj prestižnoj asocijaciji koja okuplja preko 100 plivačkih maratona iz cijelog svijeta. Dakle, onaj raslinski prvi je hrvatski maraton primljen u GSS.

Na to su u Društvu sportske rekreacije Raslina, organizatoru utrke, jako ponosni.

– Na ovaj način postajemo uistinu međunarodni plivački maraton, i cilj nam je privući u Raslinu plivače iz cijelog svijeta, ali i na ostale plivačke maratone u Hrvatskoj – kazao nam je Krešimir Lokas, iz DSR Raslina.

A kao što smo ranije pisali, osmo izdanje Plivačkom maratona Raslina održat će se 22. srpnja. Po običaju, uz tradicionalni maraton na pet kilometara održat će se i utrka na 1.5 kilometara kao i tri dječje utrke. Na maratonu (kotizacija 80 kn) i utrci od 1.5 km (kotizacija 60 kn) može nastupiti svatko, dok su dječje utrke (bez kotizacije) podijeljene po starosti (godišta 2005. i 2006., godišta 2007. i 2008., godišta 2009. i mlađi).

Prijave su već u tijeku na web stranici www.stotinka.hr, a sve pojedinosti možete pronaći na facebook stranici Plivački maraton Raslina.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: