Thompson na Dan Oluje neće pjevati ni u Kninu, a ni u Čavoglavama!

Marko Perković Thompson ove godine neće pjevati u Kninu na proslavi Oluje! Umjesto njega će u Kraljevskom Gradu pjevati Prljavo kazalište, a dan prije će u Kninu hrvatska Vlada održati svoju sjednicu, potvrdio nam je kninski gradonačelnik Marko Jelić.

– Gospodin Thompson kazao je kako je imao neke druge obveze i da neće moći pjevati u Kninu na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti. Ne vidim tu nikakvu politizaciju jer je on imao samo jedan koncert u Kninu, za 20. godišnjicu Oluje, a ostalo je obično odrađivao u Čavoglavama – kazao nam je Jelić.

Na pitanje misli li da Thompson neće pjevati u Kninu jer na vlasti više nije HDZ, Jelić je odgovorio kao u njegovu slučaju nema nikakve političke pozadine.

– Čovjek je imao dogovor od prije i išao je u tom smjeru. Inače, Prljavo kazalište je renomiran bend koji uvijek napravi zabavu na razini i jako je slušan bend u našem društvu i okruženju – poručio je kninski gradonačelnik koji je nedavno na izborima u drugom krugu pobijedio Josipu Rimac.

Upravo je još u ožujku predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković, na obilježavanju 27. obljetnice kninske organizacije HDZ-a, rekao kako će se potruditi da Vlada u Kninu održi sjednicu 4. kolovoza, dan prije Oluje.

Kako doznajemo sjednica Vlade bit će održana u petak. Zanimljivo je da neće biti govorancija na glavnom kninskom trgu što se nerijetko pretvaralo u političke obračune s neistomišljenicima. Svečani govori su predviđeni za kninsku tvrđavu odmah nakon podizanja zastave, a nakon toga je misa.

A Thompson 5. kolovoza neće pjevati ni u Kninu, ni u svojim rodnim Čavoglavama, već u Slunju u povodu proslave Dana grada Slunja.

– Da, Thompson će pjevati kod nas za Oluju na velikoj fešti. Drago nam je da će biti baš kod nas. Osjećamo se super, dobro i zdravo jer pjeva baš u Slunju – kazao nam je HDZ-ov gradonačelnik Slunja Jure Katić.

Nije još poznato hoće li biti ikakvog programa u Čavoglavama gdje je policija nerijetko morala uredovati zbog isticanja simbola zločinačkih režima, što je bio slučaj i na proslavama u Kninu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.