Slatka si k’o skradinska torta, jel mogu dobit tvoj broj?  Ili možda bolje  zvuči ‘Curo, skuvala si me k’o skradinski rižot’.

Drage dame, padate li na ovakve ulete? Upravo to su odlučila provjeriti dva mladića iz Skradina koja stoje iza YouTube kanala ZajebArt. Oni su Ivan Đuranić i Elfat Murtezani koji se kriju iza umjeničkih imena General i Elfi Selfie.

– Čitava priča je započela svađom oko politike prije par mjeseci na Facebooku. Elfat je liberalan, a ja konzervativan i nešto smo se pokačili oko Trumpa. Nakon toga popili kavu mirenja i skužili da nismo baš toliko ni različiti, naime oba smo umjetnički nastrojeni, volimo kulturu dijaloga i slobodu govora. I tako malo pomalo, drž ne daj dođosmo na ideju za youtube kanal za prankove. Inače obojica radimo sezonski kao motritelji za šumske požare, priča nam 30-godišnji Ivan i otkriva da ove ulete u praksi nisu koristili.

Prvi video pod nazivom ‘Gastro uleti’ rađen je za rodbinu i prijatelje, nisu htjeli biti provokativni, a htjeli su malo i promovirati  grad i gastro specijalitete.

– Drugim videima ćemo nastojati malo pomaknuti granice što se tiče tema, a u planu si i prankovi na engleskom jeziku budući da u Skradinu imamo dosta turista. Valjalo bi i njih animirati, smije se Ivan.

Kako izgledaju pravi skradinski uleti pogledajte u videu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.