Više

    Kako zavesti svaki znak Zodijaka: Škorpion je najstrastveniji, a Vodenjak najčudniji ljubavnik

     

    Već znate da smo svi drugačiji: Neke ljude treba nagovarati na nešto, dok drugi odmah žele doći do vrućih stvari za kojima žude.

    Što je s onim zgodnim muškarcem kojeg gledate? Saznajte je li on tip koji će se bezglavo upustiti u jurnjavu za onim što želi ili mu treba malo više finesa prije nego što se uključi u zavođenje.

    Što je još zanimljivije, što je s onom posebnom osobom? Ne biste li željeli znati njen stil kada je u pitanju ovako vruća stvar? Pa, sada možete saznati!

    Vi nestašni, a ipak pronicljivi i zabavni, pročitajte o svom znaku. Naučit ćete sve što trebate znati kako biste potpalili vatru kod osobe koja vam se sviđa!

    Ovan

    Kada je riječ o ljubavnom vrućem plesu, Ovan će svaki put preuzeti vodstvo. Opušten? Rezerviran? Onaj koji slijedi druge? Nema šanse! Jednom kad ih zainteresira neka osoba, nema zaustavljanja. Imaju snažnu i strastvenu, čak zapaljivu senzualnost i to ih čini vrućim, uzbudljivim ljubavnicima, piše Atma.hr

    Vrlo spontano i impulzivno, Ovan će ići prema predmetu svoje želje bez ikakve muke i spreman je isprobati sve. Može biti nevjerojatno entuzijastičan iza zatvorenih vrata, ali poput vatre, njihova se toplina može iznenada promijeniti – stišati ili potpuno ugasiti.

     

    Bik

    Bik je nevjerojatno senzualan, zavodljiv ljubavnik. Ali on je daleko od nediscipliniranog; polagano i sigurno on će se udvarati osobi koju želi, zauzimajući strpljiv, ravnomjeran pristup do svog cilja. I jednom kad dođe do svoje nagrade, njegov se ljubavnik treba pripremiti…

    Možda nisu maštoviti ili spontani, ali umjesto toga, oni su žestoki i izdržljivi. Bik će biti strpljiv sve dok ne  dobije ono što želi i kada to učini, uživat će u potpunosti.

    Blizanci

    Blizanci nisu od velike romantike, barem ne one tradicionalne. Za Blizance, poticajni razgovor je romantika i gradi se na želji za stimulacijom različite vrste. Nakon što se postigne intelektualnu vezu, sve je moguće!

    Blizanci su maštoviti i spretni u ljubavi. Oni su nemirni ljubavnici kojima je potrebno puno raznolikosti kako bi ostali zainteresirani. Razgovor je bitan Blizancima, stoga iskoristite razgovor kako biste potpalili požar!

     

    Rak

    Raku je najbitnija emocionalna sigurnost. Ako je veza jaka i autentična, on će biti jedan od najatraktivnijih, najmaštovitijih, najromantičnijih i najvelikodušnijih ljubavnika u zodijaku. No, ponekad mu je potrebno neko vrijeme da se zagrije, pogotovo ako veza nije posve čvrsta. Baš kao i rak, na prvi znak nevolje, pobjeći će natrag u školjku, gdje je nedostupan.

    Romantični, emocionalni pristup definitivno najbolje funkcionira s Rakovima, a monogamija je ime igre. Uostalom, njihovo srce vlada glavom i tijelom. Kad im se uključi njihovo srce, ostatak će sigurno slijediti.

    Lav

    Lav je velikodušan ljubavnik! On će prijeći i ekstra milju kako bi došao do objekta svoje želje, sve dok se njegov napor nagrađuje – i cijeni. Osjećaj uživanja velik je s njim; S Lavom ćete doživjeti neke od najsenzibilnijih užitaka.

    Lav želi biti glavni, jer točno zna kako se treba odnositi prema svom partneru. On posjeduje snažnu i vitalnu senzualnost i goruću, strastvenu i predanu prirodu.

     

    Djevica

    Djevice su vrlo vješti i pažljivi ljubavnici, iako su vrlo selektivni po pitanju izbora ljubavnika.  Mogu biti prilično rezervirani i potreban im je nježan, strpljiv i pouzdan ljubavnik koji će uložiti dosta vremena i truda u fazu udvaranja i zavođenja. Budući da je Djevica povezana s Merkurom, planetom komunikacije, oni često mogu zaglaviti u razmišljanjima.

    Ali budite uvjereni: znak Čistoće definitivno razmišlja i o svim čudesnim nestašnim stvarima koje bi voljeli raditi. Samo čekaju pravu osobu koja će doći i izvući van tu divlju stranu!

    Vaga

    Vaga voli zadržati svog ljubavnika temeljito zadovoljnim! Nije sretna ako njen ljubavnik nije zadovoljan i spremna je uložiti vrijeme, energiju i trud kako bi zadovoljila sve želje svoga partnera. Budući da je Vaga povezana s planetom ljubavi, Venerom, moć Marsa je omekšana u ovom znaku; sve je povezano s romantikom i ljubavi.

    Vaga je najsretnija u vezi i vjerojatno će biti prilično graciozan, obziran i profinjen ljubavnik. Intimni trenuci će poprimiti ružičastu, romantičnu nijansu, ali nemojte dopustiti da to pomiješate sa sanjarenjem – znak Ravnoteže je definitivno spreman preuzeti vodstvo, sve dok je njihov partner spreman slijediti.

    Škorpion

    Škorpion je najmoćniji i najstrastveniji znak u Zodijaku! Škorpion je intenzivan i slijedit će svoje želje s fokusiranom odlučnošću. Njegov strastveni poticaj je dubok i jak, instinktivan je u svojoj senzualnosti, a njegova emocionalna strana sve to povezuje, čineći ga vatrenim ljubavnikom.

    Škorpion također može biti dominantan, kako u 4 zida tako i izvan. Njegovi ljubavnici će moliti za još – a to je ono što se Škorpionu i sviđa!

    Strijelac

    Strijelac je buntovan i  energičan ljubavnik koji neće dopustiti da bude uhvaćen u bilo kakva ograničenja! Ima vatreni, atletski i avanturistički duh. Usporena, sanjiva intimnost samo će mu ugušiti interes; on želi dostići najviše visine sa svojim ljubavnikom.

    Avantura je ključna – s njima i izvan 4 zida je još bolja. Strijelac je gorljiv, ali nemiran; bez puno raznolikosti, brzo će mu sve dosaditi.

     

    Jarac

    Na površini, Jarac može izgledati sasvim samozadovoljan, čak i rezerviran ili hladan. Ali ispod te vanjštine, leže tinjajuće strasti. Jarac je vrlo strpljiv ljubavnik, onaj koji kalkulira kad je u pitanju ostvarenje njegovih želja. On zna što želi kad su u pitanju odnosi, te ne gubi vrijeme proganjajući nekoga tko je previše drugačiji od njega.

    Jarac je siguran ljubavnik čija prirodna, tiha karizma može biti prilično privlačna. On je sposoban za veliku samokontrolu, a njegove strasti stalno gore. I kad jednom shvati da je pronašao pravu osobu, prepustit će se cijelim bićem.

    Vodenjak

    Vodenjaka nije briga što netko drugi misli – jer on stvarno može zavrtjeti tuđu glavu! Njegov moto bi mogao biti “što čudnije, to bolje” – ili možda “bilo gdje, bilo kada”. On voli iskusiti sve. Prilično je inovativan u ljubavi, tako da se drugi trebaju pripremiti za doživljaj stvari koje nikada nisu ni zamislili.

    Nositelj vode nije emotivan ljubavnik; on ima intelektualni pristup, čak i u instinktivnim stvarima kao što je ljubavni život. Dobra vijest je da njegova strast neće izgorjeti i otići van kontrole. Sposoban je ostati dobar prijatelj s bivšim ljubavnikom.

    Riba

    Ribe su vrlo emotivni pa čak i intuitivni ljubavnici, oni osjete što njihov partner želi i nastoje im to i dati. Mogu biti pomalo sramežljivi ili rezervirani kada je riječ o senzualnosti i neće biti vrlo agresivni, čak ni iza zatvorenih vrata.

    Najugodnije se osjećaju s ljubavnikom koji će voditi put – ali prema Ribama treba se odnositi  s nježnošću, jer su osjetljivi i lako budu povrijeđeni. Ako se lijepo odnosi prema njima, oni će biti najvelikodušniji, najromantičniji i najmaštovitiji ljubavnici.

     

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Druga polovina četvrtka donosi pljuskove

    Postizborni dani prilično nestabilni i za doba godine razmjerno svježi, na kopnu lokalno uz slab mraz, na Jadranu gdjekad jaku buru s olujnim udarima. Na...

    Vatrogasci gase nepristupačni teren blizu Mrzle vale, ali...

    Požar koji je izbio oko 20 sati u Žaboriću kod Mrzle vale još nije ugašen, a na terenu je 15 vatrogasaca. - Gašenje ide sporo...

    Restović: Mislim da će dani pred nama donijeti...

    Prema još uvijek privremenim rezultatima sa 35 posto biračkih mjesta u 9. izbornoj jedinici SDP-ova koalicija 'Rijeke pravde' dobit će tri mandata u Saboru....

    Željko Burić: HDZ je pobjednik izbora, a Andrej...

    Željko Burić, predsjednik županijskog odbora HDZ-a i posljednji na kandidacijskoj listi u Devetoj izbornoj jedinici zadovoljan je prvim rezultatima koji toj stranici daju 8...

    NAJNOVIJE

    Druga polovina četvrtka donosi pljuskove

    Postizborni dani prilično nestabilni i za doba godine razmjerno svježi, na kopnu lokalno uz slab mraz, na Jadranu gdjekad jaku buru s olujnim udarima. Na...

    Vatrogasci gase nepristupačni teren blizu Mrzle vale, ali vatra se ne širi

    Požar koji je izbio oko 20 sati u Žaboriću kod Mrzle vale još nije ugašen, a na terenu je 15 vatrogasaca. - Gašenje ide sporo...

    Restović: Mislim da će dani pred nama donijeti dogovor o Vladi bez HDZ-a

    Prema još uvijek privremenim rezultatima sa 35 posto biračkih mjesta u 9. izbornoj jedinici SDP-ova koalicija 'Rijeke pravde' dobit će tri mandata u Saboru....

    Željko Burić: HDZ je pobjednik izbora, a Andrej Plenković treći će put biti premijer

    Željko Burić, predsjednik županijskog odbora HDZ-a i posljednji na kandidacijskoj listi u Devetoj izbornoj jedinici zadovoljan je prvim rezultatima koji toj stranici daju 8...