– Nakon ovog nastupa puno nam je jasnija fraza ‘kako je Gruba ukrala Vranu’ – kazali su voditelji večerašnje ‘Vrane’ nakon što je profesorica Danijela Grubišić naspustila pozornicu.

Gimnazijska profesorica hrvatskog jezika nije pjevačica, ali je rado viđen gost na pjevačkim natjecanjima gdje sve ostavlja bez riječ svojim glasom. To je i večeras učinila izvedbom pjesme Paula Wellera ‘You Do Something to Me’.

– Uhvatila me neka prehlada i nisam bila sigurna kako će to sve skupa izgledati – iskreno nam je priznala profesorica koju prehlada ipak nije spriječila da briljira.

gruba1 gruba2

gruba

– To može samo Danijela Grubišić, profesorica moćnog glasa -bili su samo neki od komentara nakon nastupa.

Da se profesori sjajno snalaze na pozornici potvrdio je i Neven Đurić, profesor povijesti, koji je izveo Elvisovu pjesmu ‘Always On My Mind’ i oduševio prepunu dvoranu.

– Dobro je da se oni ne natječu – komentirali su učenici nakon nastupa omiljenih profesora.

vedran

Šibenska gimnazija uistinu skriva brojne glazbene talente i zahvaljujući upravo ovakvim manifestacijama to izađe na vidjelo.

 

 

SNAGA Šibenski portal

Profesorica Danijela Grubišić na Vrani

 

SNAGA Šibenski portal

SNAGA Šibenski portal, Šibenik. 46K likes. Snaga Šibensko-kninske županije!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.