Više

    Blagdanska đirada: Produženi vikend nudi bogati program

     

    U našoj rubrici Vikend đirada i ovog tjedna pronađite pravo mjesto za zabavu.

     

    Četvrtak 21.12.

    Standardno četvrtkom u Vino&Ino svratite na ‘Piće posli posla’ za dobar uvod u vikend pun dobre zabave.

    Uživo i besplatno, najbolji regionalni live bend, beogradski Repetitor, od 23 sata svirat će ovog četvrtka u klubu Azimut. Udruga P.A.R.K. časti vas ovim koncertom povodom šestog rođendana. Zbog ograničenog kapaciteta kluba Azimut na koncert Repetitora ulazit će se isključivo s pozivnicama.

    Večeras vas na Adventuri očekuje grupa Detour. zagrijte se uz njihove najveće hitove od 20 sati.

    Petak 22.12.

    HNK u Šibeniku od 20.30 očekuje vas Sono Koloro. Audio vizualni perfomans kojim je ujedinjena slika i zvuk vraća se na daske koje život znače. Ovaj put sa još više boja i vizualizacija koje će pogoniti glazbeni sklop u obliku benda The FogSellers i vizualnim egzibicijama TETRAPARALELOPIPED-a, a na bini će im se pridružiti gosti solisti. Cijeli događaj se odvija u organizaciji udruge PRIXA.

    Hladne dane ove subote od 22 sata zagrijat će Amigosi u Caffe baru Enigma.

    Bosutski bećari gostuju ovog petka u klubu Inside.

    Azimutu ovog petka u goste dolaze Mangroove. Ne postoji bolji način za ulazak u blagdansko vrijeme od njihovog koncerta, neo soul – acid jazz čarolije koju stvaraju Željka i Toni. Koncert počinje u 22 sata.

    mangroove cover

    Ovog petka od 22 sata u Public Baru na Šubićevcu očekuje vas Vodka Party.

    Na Adventuri ovog petka zabavite se i ugrijte uz The Living Room.

    Coincidence party se vraća ovog petka u klub Aurora u Primoštenu. Od 23 sata ovaj put doživite nešto potpuno novo – top za snijeg koji će zabijeliti čitavu Auroru i u potpunosti dočarati atmosferu Božića. Proslavite kraj polugodišta i dolazak božićnih blagdana uz najbolje hitove strane i domaće glazbe, koje za vas pušta DJ Vuki.

    Epska bitka Tec vs. Psy u The Bunny club / Tunturuntu lounge počinje u 22 sata. Svi ljubitelji energične techno i psytrance glazbe pozvani su da proslave ovaj događaj sa nama.

     

    Subota 23.12.

    Ove subote ujutro svratite do Vino&Ino, popijte kavicu i upoznajte se sa svime što je Kulturna udruga Fotopoetika radila tijekom 2017. godine.

    Ovu subotu iz Mystic Bara za Vas su priredili Jager party kako bi skratili vrijeme do Badnjaka i zabavili se. Od 21 sat budite dio nezaboravne atmosfere uz hostese i DJ Baku.

    El Gato i prijatelji nastupaju ove subote u klubu Azimut. Koncert počinje u 22 sata.

    Johnnie Walker party ove subote od 22 sata u Public baru.

    public bar plakat

    Twist Off bend napravit će vrhunsku atmosferu u ove subote u Caffe baru Enigma u Ražinama.

    Na pozornicu Inside kluba ove subote od 22 sata penju se grupa The Boss.

    U Vintage baru ove subote od 21 sat za odličnu atmosferu i glazbu pobrinut će se Ivan Škevin Scheva.

    Za one koji redovito posjećuju koncerte u Caffe baru A3 u Kninu, Free House Painters svakako nisu nepoznanica, s obzirom da su nas počastili odličnim koncertom početkom prosinca prošle godine. Početak koncerta je u 21 sat. Kao i inače, upad je 20 kn, a koncert organizira udruga Atribut.

     

    Nedjelja 24.12.

    Duo SCOOBS za badnje jutro u Vino&Ino! Dodite u 10 sati i uživajte u adventskoj čaroliji na Maloj Loži!

    Na Badnje jutro dođite u Perivoj Roberta Visianija jer vas kroz jutro zabavlja grupa Fenix.

    Na Badnjak Sun X Bar pravi iznimku i dovode stare prijatelje – GRUPU 69. Ulaz je besplatan, a o prijevozu kao i do sada ne brinete. Zabava počinje u 22 sata.

    sun x 69

    Ove nedjelje dođite na Badnju noć u Public Baru na Šubićevcu. Johnnie Cola za tu večer je 15 kuna.

    Bagatin bend gostuje ove nedjelje u Caffe baru Domald. Ulaz je slobodan, a sve počinje od 22 sata.

    Badnjak u klubu Inside donosi SHOW Legende. Oni su vrhunski zabavljači koji prave show gdje god da se pojave, a o njihovim nastupima priča se još danima nakon svirke! Koncert počinje u 23 sata.

    The Bunny club / Tunturuntu lounge u Vodicama od 6 sati ujutro priprema After Party w/ Chuby. Zoran Čubrić aka Chuby, dolazi iz Tisnoga, a njegov interes i strast za glazbom, probudili su se 2004. godine, kada je, kako sam kaže, postao techno ‘freak’.

    Kao i svake godine, u iščekivanju Božića svi smo na okupu te svi zajedno plešemo i pjevamo. Od 22.30 ove nedjelje u Caffe baru A3 u Kninu glazbu pušta Mićo Samardžija, tako da ne sumnjamo u dobru zabavu.

     

    Ponedjeljak 25.12.

    Božićni koncert uz ugodne note poznatih pjesma u drugačijem ruhu ovog Božića u klubu Azimut donosi vam Nataša Cvitan Plazibat bezimeni trio. Najljepši način za božićno druženje uz jazzy pop beat. Koncert će se održati u 21 sat na unutrašnjoj livadi posebnom blagdanskom ozračju.

    U Caffe baru Enigma Božićni ugođaj od 22 sata donosi vam DJ Vlado.

    Ovaj Božić provedite u klubu Inside. Zabavite se uz najljepše hitove Petra Graše.

    Božićni Party očekuje vas ovog ponedjeljka u Public baru, a zabavit će vas domaći tamburaški i dance hitovi

    Za tradicionalni veliki Božićni koncert u klubu Aurora ove godine zabavite se uz nastup Maje Šuput, trenutno jedne od najpopularnijih hrvatskih pop pjevačica! Maja Šuput vlasnica je zavidne uspješne glazbene karijere koja traje već skoro 20 godina, iza sebe ima šest studijskih albuma i spotova koji na YouTubeu imaju milijunske preglede.

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Priprema za školu: Pet izazova za roditelje predškolaca

    U Gradskoj knjižnici 'Juraj Šižgorić' Šibenik u ponedjeljak, 22. travnja u 17.30 sati bit će održana radionica 'Pet izazova s kojima se susreću roditelji...

    Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni...

    Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik RH Zoran Milanović svojim izjavama i ponašanjem, odnosno sudjelovanjem u kampanji bez podnošenja ostavke na...

    Zbog šverca migranata kod Knina pritvoren i kazneno...

    Policijski službenici Policijske postaje Knin proveli su kriminalističko istraživanja nad državljaninom Poljske zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela šverca migranata i krivotvorenje isprave. U srijedu,...

    NAJNOVIJE

    Priprema za školu: Pet izazova za roditelje predškolaca

    U Gradskoj knjižnici 'Juraj Šižgorić' Šibenik u ponedjeljak, 22. travnja u 17.30 sati bit će održana radionica 'Pet izazova s kojima se susreću roditelji...

    Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer, a izbori su valjani

    Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik RH Zoran Milanović svojim izjavama i ponašanjem, odnosno sudjelovanjem u kampanji bez podnošenja ostavke na...

    Zbog šverca migranata kod Knina pritvoren i kazneno prijavljen Poljak (24)

    Policijski službenici Policijske postaje Knin proveli su kriminalističko istraživanja nad državljaninom Poljske zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela šverca migranata i krivotvorenje isprave. U srijedu,...