Više

    Linija Z časti vas za Božić, a vi samo trebate odabrati nagrade!

     

    Kada želite sebi i svojem tijelu priuštiti najbolji tretman, birate iskustvo i kvalitetu. Beauty centar Linija Z objedinjuje te dvije stvari i u njihovim sigurnim rukama dobit ćete tretman koji zaslužujete – kraljevski. Zato vam Linija Z poklanja četiri opuštajuća tretmana – za Vas ili Vaše najdraže.

    Ovo su nagrade: 1. tretman lica mikrodermoabrazije i radiovalova 2. trajno uklanjanje dlačica ispod pazuha diodnim laserom 3. masaža leđa s ultrazvukom 4. manikura s trajnim lakom Shellack CND 1.

    Apsolutni hit u Salonu Linija Z ovaj mjesec je tretman lica s dijamantnom dermoabrazijom u kombinaciji sa radiovalovima. Mikrodermoabrazija je uspješna kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svijetle ili tamne puti.

    Dermoabrazijom potičemo mikrocirkulaciju, a time bolju staničnu opskrbu, bolje, brže i potpunije upijanje aktivnih tvari koje dopiru do kolagena i elastina te izazivaju obnovu stanica. Tretmanom se ubrzava obnova stanica, pojačava regeneraciju kolagena i elastina što dovodi do punijeg epidermisa, veće elastičnosti i bolje teksture kože a time i do izgleda izrazito mlađe kože.

    Uzimanjem uzoraka kože i histopatološkom analizom nakon šest tretmana došlo se do otkrića da promjene ne nastaju samo u najpovršnijem sloju kože već u svim nivoima i u svim strukturama tretirane kože.

    Promjena u debljini kože najizražajnija je u površnom sloju epidermu. Nakon navedenih šest tretmana u kome se jedna ista regija tretirala tri puta, epidermis je sa 0,01 mm dostizao 0,06 mm. Radio frekvencija – radiovalovi – lifting radiovalovima – rf lifting je nekirurška, neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica i tela. Radio frekvenca predstavlja kontrolirano zagrijavanje tkiva što izaziva “oštećenje” vezivnog tkiva, koje je u osnovi svih tretmana zatezanja. Zagrijavanjem tkiva postiže se kontakcija postojećih kolagenih vlakana, dok se “oštećenjem” vezivnog tkiva izaziva upala koja potiče kaskadnu reakciju stvaranja novog i jačanja postojećeg kolagena.

    Trajno uklanjanje dlačica ispod pazuha diodnim laserom Diodni laser smatra se zlatnim standardom za uklanjanje dlaka, što je gotovo u cijelosti opravdano. Tretman je koji se može raditi u bilo koje doba godine bez straha od oštećenja kože, a tretmani su bezbolni i izrazito brzi i efikasni na svim bojama kože te debljina dlake je nebitna jer trajno otklanja apsolutno sve.

    Masaža leđa s ultrazvukom Masažu nije potrebno dodatno najavljivati i opisivati, a u kombinaciji s ultrazvukom čini idealna je kombinacija za opuštanja napetih mišića. Ultrazvuk se u fizikalnoj terapiji upotrebljava u prvom redu kao terapijsko sredstvo. Djelovanje mu je mehaničko, a radi se zapravo o mikromasaži, mehaničkom zbijanju i rastezanju tkiva i gibanju pojedinih čestica tkiva. Zvučni valovi se ponavljaju s učestalošću od 20.000 ciklusa po sekundi,a apsorpcija se događa prvenstveno u vezivno tkivo ligamenata, tetiva i fascijama.

    Najvažnije dijelovanje ultrazvuka je toplinsko. Mehanička se energija u tkivima kroz koja prolazi ultrazvuk pretvara u toplinu i to posebno na mjestima gdje dolazi do refleksije ultrazvuka, a to je granica između mekih tkiva i kosti. Dakle ultrazvuk je još jedna procedura kojom možemo toplinski dijelovati na dublje dijelove tkiva unutar lokomotornog sustava.

    Manikura s trajnim lakom Shellack CND Shellack je prvi, a ujedno i nabolji brand trajnih lakova od kojeg su nastale dobre ili loše kopije trajnih lakova. Nanosi se kao lak, stoji minimalno 14 dana, a odstranjuje se acetonom bez rašpanja i uništavanja noktne ploče.

    Sve što trebate napraviti je otići na Facebook stranicu Linije Z, baciti ‘lajk’ na stranicu i članak i u komentar ispod članka koji će biti podijeljen na stranici označiti sebe ili nekog komu želite pokloniti jedan od ovih raskošnih tretmana. U komentaru također napišite koji tretman želite i zašto, a potom objavu sherajte na svoj zid, uz postavku javno. Nagradna igra traje do 15. sječnja, a dobitnike ćete saznati 16. sječnja na Facebook stranici kozmetičkog salona Linije Z.

    Inače, Linija Z nadaleko je poznata po svojim tretmanima koje su idealan poklon dragoj osobi ili Vama samima, a super je to sto su sad svi tretmani sniženi na  posto. Najpopularniji tretmani su: tretmani lica; mikrodermoabrazija, radiofrekvencija i mezoterapija tretmani tijela, kriolipoliza-zamrzavanje masnih stanica, kavitacija i presoterapija masaze, klasicna masaza sa ultrazvukom ili vakumom i kraljevska masaza te neizostavni trajni lak CND Shelackom. Linija Z također ima suradnju s doktoricom Marijom Milić će 27. Prosinca u salonu raditi estetske tretmane s kojima možete biti 10 godina mlađi -podizanje kapaka frakcijskom plazmom (Plasmage uređaj), popunjavanje nazolabijalnih bora hijaluronskim filerom, podizanje kuta usana i povećanje volumena usana hijaluronskim filerima, ublažuje čeone bore Botoxom, uklanja bore na vratu mezonitima,vrši regeneraciju lica PRP metodom, te pomlađuje kožu. Doktorica će također održati i besplatne konzultacije.

    Počastite se kraljevskim tretmanima u salonu Linija Z, te ih ‘zapratite’ na njihovoj Facebook i web stranici, te zakažite besplatne konzultacije na 0989612160.

     

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Ovako su operirali prevaranti iz lažnog call centra...

    "Mobitel morate odnijeti u banku i čitavo vrijeme držati liniju otvorenom kako bismo mi mogli snimiti razgovor koji će se dostaviti sucu Turudiću na...

    VIDEO Gotovo pa nestvarni prizori: Dalmacija se zabijelila,...

    Travanj je poprilično iznenadio Hrvate. Nakon gotovo pa ljetnih temperatura i pospremanja zimske odjeće u ormare, vratila se mnogima nimalo ugodna hladnoća i vjetar,...

    Ryanair upravo ima super akciju. Letovi za Malagu,...

    Uzbudljive destinacije sada su doslovno na dohvat ruke, jer Ryanair, jedna od najvećih europskih aviokompanija, upravo ima super akciju. Sada je pravo vrijeme da...

    Umro je Damir Matković, jedno od najprepoznatljivijih lica...

    Preminuo je veliki novinar i urednik te godinama jedno od najprepoznatljivijih lica Hrvatske televizije Damir Matković. Osim novinarskog rada bio je izuzetno angažiran i...

    NAJNOVIJE

    Ovako su operirali prevaranti iz lažnog call centra koji su građanima oteli milijun eura, zloupotrijebili i Turudićevo ime!

    "Mobitel morate odnijeti u banku i čitavo vrijeme držati liniju otvorenom kako bismo mi mogli snimiti razgovor koji će se dostaviti sucu Turudiću na...

    VIDEO Gotovo pa nestvarni prizori: Dalmacija se zabijelila, pada gust snijeg i hladno je

    Travanj je poprilično iznenadio Hrvate. Nakon gotovo pa ljetnih temperatura i pospremanja zimske odjeće u ormare, vratila se mnogima nimalo ugodna hladnoća i vjetar,...

    Ryanair upravo ima super akciju. Letovi za Malagu, Maltu i Rim već od 13 eura

    Uzbudljive destinacije sada su doslovno na dohvat ruke, jer Ryanair, jedna od najvećih europskih aviokompanija, upravo ima super akciju. Sada je pravo vrijeme da...

    Umro je Damir Matković, jedno od najprepoznatljivijih lica Hrvatske televizije

    Preminuo je veliki novinar i urednik te godinama jedno od najprepoznatljivijih lica Hrvatske televizije Damir Matković. Osim novinarskog rada bio je izuzetno angažiran i...