Više

    Ljubavni horoskop za siječanj: Ovnovi preizbirljivi, za Blizance kraj ekstrema

     

    OVAN 

    Tijekom prve dvije dekade siječnja 2018. godine Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u kući karijere i društvenog statusa. Ovaj položaj Venere donosi izbirljivost kada se radi o odnosima i više pažnje ćete posvećivati ljudima koje smatrate vrijednim vaše pažnje, divljenja i koji su situirani iz hijerarhijskog kuta gledišta ili koji vam mogu pomoći da napredujete prema svojim ciljevima. Postoje poveznice s nadređenima, službenicima ili popularnosti. Konjunkcija Venere sa Suncem i Plutonom govori o situacijama s posebnim značenjem, potencijalno napetim, koje će zahtijevati donošenje odluka. Mars, vladar Ovna, u konjunkciji je s Jupiterom, a to govori o velikoj fizičkoj snazi i ogromnoj moći. Pomrčina Mjeseca, isto tako, naglašava ogromnu moć krajem mjeseca.

    BIK 

    Mars i Jupiter i dalje utječu na vaše osjećaje tijekom siječnja 2018. godine, posebno u prvom dijelu mjeseca, ali će raspon osjećaja varirati tijekom cijelog mjeseca. Obje planete su energične i poduzetne i zato možete očekivati buran ljubavni život, začinjen strašću i lijepim gestama. S druge strane, možda se nećete izražavati na očigled, ali će možda vama netko strastveno pokazivati pažnju. Ovakav sklop planeta povoljan je za pustolovine, ali i za one parove koji imaju zajedničke aktivnosti i ciljeve, koji zahtijevaju hrabro djelovanje i to na širokoj paleti mogućih planova. Ovo je uzbudljivo vrijeme, ali malo opreza nije naodmet.

    BLIZANCI 

    Tijekom prve dekade siječnja 2018. godine Merkur, vladar Blizanaca, i dalje se nalazi u kući parova Blizanaca. Ovo je kraj ciklusa koji je započeo u studenom i koji vas je trebao podučiti važne lekcije u vašem ljubavnom životu. Za neke, ovo je kraj ekstremnih akcija u ljubavnom životu. Uživajte, sada će stvari biti puno jednostavnije i usmjerenije prema željenom pravcu. Povremeno se može činiti da se stvari prebrzo odvijaju, ali razlog tome je konjunkcija Jupitera, vladara kuće parova Blizanca, s nestrpljivim Marsom. Druga dekada mjeseca je opuštenija, a treća usmjerena prema intelektualnim, kulturološkim ili duhovnim ciljevima. Nemojte se iznenaditi ako vam se dogoditi romansa na putovanju ili ako uđete u vezu na daljinu.

    RAK 

    Nećete upasti u ovakav period često! Uz Mars i Jupiter u kući ljubavi i strasti, tijekom siječnja 2018. godine, ljubavna moć Rakova doseže nove visine i želja za romantičnim iskustvima je toliko jaka da privlači prilike u ljubavnom životu. Ako ih i ne privučete, tražiti i isprovocirat ćete ih. Moć vaše strasti je nezaustavljiva, osjećaji i senzacije u tijelu su snažni, iskre frcaju na sve strane. Istovremeno kuća parova Raka je goruća i kroz nju prolaze Sunce, senzualna Venera, Mars, Pluton i mudar Saturn koji se jako trudi održati nekakav red i koji vas podsjeća na obaveze. Sve u svemu, siječanj je značajan mjesec u kojem ćete dobiti veliki zalogaj.

    LAV 

    Siječanj 2018. godine usmjerit će vašu pažnju prema praktičnim pitanjima u životu više nego na ljubavni život. Ipak, to ne znači da ne može biti i drugačije kombinacije. Zato što su Venera, planeta ljubavi i Saturn, vladar kuće parova Lava u kući posla Lava, mogli bi ući u vezu s nekim s kime radite ili koga upoznate preko posla. Mogli bi upoznati nekog pri obavljanju poslova ili kroz zajednički rad na projektu. S druge strane, zbog toga što je Jupiter, vladar kuće ljubavi i djece, u kući doma, zajedno sa Marsom, moguće je da ćete vi ili voljena osoba prolaziti kroz određene drame i poteškoće vezano za dom, roditelje, obitelj ili djecu.

    DJEVICA 

    Siječanj 2018. godine je poseban mjesec zato što sada možete nadrasti sve barijere, blokade, strahove, ograničenja i udisati puninu ljubavi punim plućima. Kroz kuću Djevice tijekom siječnja prolazi ni manje ni više, nego pet planeta: goruće Sunce, Merkur (vladar Djevice), Venera (planeta ljubavi), intenzivan i strastven Pluton (vladar kuće o kojoj govorimo). Sve ove planete pojačavaju vaše romantične potrebe i želje i donose snažan ljubavni i seksualni naboj atmosfere. Povrh svega, Jupiter, vladar kuće parova Djevice, zajedno je s vatrenim Marsom i zato Djevice, oprezno, jer bi stvari mogle postati divlje!

    VAGA 

    Kroz prve dvije dekade siječnja 2018. godine uglavnom ćete biti usmjereni na dom i obitelj. Imat ćete potrebe za više privatnosti i intimnosti, zato će vam odgovarati stari, iskušani i iskreni odnosi. Može se raditi i o periodu u kojem ćete vi i vaša bolja polovica biti okupirani novcem, domom i onim što posjedujete zajedno. Smisao za praktično vlada nad osjećajima. Ali, atmosfera se mijenja vidno u zadnjoj dekadi siječnja, kada Sunce, zajedno sa drugim planetima, između kojih i Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, ulaze u vašu kuću strasti. Tada počinje period od nekoliko tjedana u kojem ćete imati sreće u ljubavi, puno ugodnih i romantičnih trenutaka, lijepih gesta i strasti.

    ŠKORPION

    Mars i Jupiter ostaju u Škorpionu tijekom siječnja 2018. godine. Strast i osvajački duh su na vrhuncu. Mars – Jupiter konjunkcija predispozicija je za kratkotrajne ljubavi, hrabre romantične geste, pa čak i nepromišljene i obećava puno akcije. Kroz prve dvije dekade, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, nalazi se u vašoj 3. kući, što znači da u vašem ljubavnom životu možete očekivati rasprave, poruke ili putovanja zbog ljubavi, a intelektualni afiniteti vas mogu povezati. U zadnjoj dekadi siječnja, vatra se smiruje malo i atmosfera postaje mirnija i stabilnija, dom i obitelj postaju prioriteti.

    STRIJELAC 

    Tijekom prve dekade siječnja 2018. godine, Merkur, vladar kuće parova Strijelca, prolazi kroz zadnji stadij procesa koji je počeo u studenom (retrogradni ciklus u Strijelcu), koji treba razotkriti određene istine o vašoj vezi. Imajte to na umu kako bi održali dugotrajnu, harmoničnu vezu, koja odgovara vašim potrebama. Kompliciran dio Merkurovog retrogradnog ciklusa je gotov i sada se stvari vraćaju u normalu što će zapravo biti ugodno za većinu Strijelaca. Druga dekada siječnja govori o mogućem donošenju odluka vezano za zajednički novac ili će osjećaji utjecati na materijalne stvari. U zadnjoj dekadi još će neke brige biti prisutne, ali važnije su nove informacije, komunikacija i putovanje u dvoje.

    JARAC 

    S Venerom u Jarcu, prve dvije dekade siječnja su povoljne za ljubav, uživanje i harmoniju. Venera vam donosi senzualnost, ljupkost i snagu zavođenja. Vaše prisustvo je ugodnije i poželjnije. Atraktivniji ste i imat ćete više dobiti kroz razne situacije koje će vam olakšati odnose s drugima i pojavit će se neki novi osjećaji. Vašim ljubavnim životom vladat će brižnost, razumijevanje i optimizam. Zbog prisustva Venere u Jarcu, ali i zbog Mars – Jupiter konjunkcije u vašoj 11. kući, siječanj je mjesec u kojem ćete se družiti više i kretati se u širem krugu ljudi. Veće su šanse da upoznate novu ljubav ili da se dobro zabavite s voljenom osobom.

    VODENJAK 

    Prve dvije dekade siječnja 2018. godine baš se i ne ističu. Događanja neće biti, čak bi se mogli osjećati ravnodušno i kao da tražite utočište. Može doći do udaljavanja ili razočaranja, posebno u drugoj dekadi. Ako tako stvari stoje, komunikacija može poboljšati sve. Treća dekada je sretna: Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodenjaka i Sunce, vladar kuće parova Vodenjaka. Sada je klima totalno drugačija, puna optimizma i senzualnosti. Igre koje će parovi zaigrati su brižnost, nježnost, vedrina i dobro razumijevanje. U zadnjem dijelu mjeseca imat ćete veliku moć zavođenja, očekujte povoljne okolnosti. Ako tražite sreću, naći ćete je.

    RIBE 

    Merkur, vladar kuće parova Riba je u kući karijere u prvoj dekadi siječnja 2017. godine i njegov dugačak boravak u ovom području je pri kraju. Sada harmonizira emotivni i profesionalni život. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u vašoj 11. kući kroz prve dvije dekade, nagovještava sreću, ispunjavanje nada i mogućnost sjajnog provoda u društvu voljene osobe, u širokom društvenom krugu ili ćete upoznati nekog novog na javnom događaju, grupnom druženju i slično. U vašoj 11. kući nalazi se i Merkur kroz zadnje dvije dekade siječnja i potvrđuje ove mogućnosti. Neke prepreke ćete morati prijeći sredinom mjeseca.

    Izvor: atma.hr

    - Advertisment -

    NAJNOVIJE

    Sedam europskih zemalja na ovogodišnjoj Noći tvrđava: Evo...

    Noć tvrđava i treću godinu zaredom, 10. svibnja povezat će utvrde, bedeme i dvorce u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori, Srbiji, Češkoj...

    Jala Brat, Buba Corelli, Voyage i Nucci na...

    Nakon što je najavljen prvi koncert premijernog izdanja festivala Šubićevac live u Šibeniku, uz Ninu i Tonyja, organizatori otkrivaju da za preostala dva termina...

    Tražite novi posao? Donosimo vam deset zanimljivih oglasa

    Pronađite svoju sljedeću priliku na posao.hr. Ovdje vas čeka deset izabranih pozicija za ovaj tjedan! Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnikeu proizvodnji (m/ž) za lokacije u...

    Danas moguća kiša, a na obali će prema...

    Subota će biti umjereno do pretežno oblačna, mjestimice s kišom. Pljuskovi i grmljavina najvjerojatniji su na sjevernom Jadranu, a u višem gorju očekuje se...

    NAJNOVIJE

    Sedam europskih zemalja na ovogodišnjoj Noći tvrđava: Evo što su vam sve pripremili

    Noć tvrđava i treću godinu zaredom, 10. svibnja povezat će utvrde, bedeme i dvorce u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori, Srbiji, Češkoj...

    Jala Brat, Buba Corelli, Voyage i Nucci na festivalu Šubićevac live

    Nakon što je najavljen prvi koncert premijernog izdanja festivala Šubićevac live u Šibeniku, uz Ninu i Tonyja, organizatori otkrivaju da za preostala dva termina...

    Tražite novi posao? Donosimo vam deset zanimljivih oglasa

    Pronađite svoju sljedeću priliku na posao.hr. Ovdje vas čeka deset izabranih pozicija za ovaj tjedan! Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnikeu proizvodnji (m/ž) za lokacije u...

    Danas moguća kiša, a na obali će prema večeri jačati bura

    Subota će biti umjereno do pretežno oblačna, mjestimice s kišom. Pljuskovi i grmljavina najvjerojatniji su na sjevernom Jadranu, a u višem gorju očekuje se...